начало

До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд  До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд 

Търговски регистър

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търговски регистър

Мнениеот Rubena » 16 Юли 2004, 12:10

Подскажете ми моля, как мога да получа достъп до Търговския регистър ако не съм абонирана за пр.инф.система? Налага ми се да направя проверка за съдружници в ООД.

Благодаря за съдействието!
Rubena

Re: Търговски регистър

Мнениеот viktoria123123 » 16 Юли 2004, 12:23

izvadi udostoverenie za aktualno sustoianie na firmata ot okrujnia sud-puska se molba i zaplashtash taksa. sled 4-5-dni si gi vzimash
viktoria123123

Мнениеот Rubena » 16 Юли 2004, 12:35

БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА,НО НЯМАМ НЕОБХОДИМИТЕ ДАННИ ЗА ТЪРГОВСКОТО ДРУЖЕСТВО. НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е ВПИСАНО И КЪМ КОЙ СЪД ДА СЕ ОБЪРНА.
Rubena

Мнениеот boba » 16 Юли 2004, 12:46

Тогава, направете справка в компютърната система на НСИ, там, където се регистрира име на фирма и се изважда и Удостоверението за Булстат, в София е на ул."Панайот Волов" № 2 (т.н. сграда на статистиката), на партера - може и за цялата страна - по име, ЕГН или каквото друго имате. Можете само да направите справката и да си запишете данните (мисля, че струваше 2.50 лв.) - излизат всички фирми и участия в тях на лицето, може да си извадите направо удостоверение за актуално състояние и разбивка на промените и структурата на интересуващото Ви дружество (около 6-7 лв.)
boba

Благодаря

Мнениеот Rubena » 16 Юли 2004, 13:22

Благодаря !
Rubena

Назад към Търговско право