начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Развод ?????

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод ?????

Мнениеот viki2006 » 15 Ное 2006, 11:49

"Водя се женена" по документи от 1995г. Със съпруга ми сме живяли заедно само няколко месеца след раждането на детето. Той предпочиташе да живее при родителите си и се появяваше от време на време. От 6 години съм го видяла само 2 пъти. Искам развод! Финансово не съм добре, тъй като издържам детето си съвсем сама. Може ли някой да ме посъветва какви са начините за развод и някакви приблизителни цени. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!
viki2006
Младши потребител

Мнениеот boriv » 15 Ное 2006, 14:44

Nai-dobre e da se posavetvate s advokat,dokolkoto znam razvoda struva okolo 150 leva,koito moje i na nqkolko pati da platite,ako e saglasen advokata.A dokolkoto razvoda sas sigurnost moje da se razvedete i ne mislq 4e 6te e trudno.
Uspeh
boriv
Нов потребител

развод

Мнениеот cveta_rangelova » 15 Ное 2006, 23:06

Възможностите Ви са две: развод по взаимно съгласие и развод с издирване на вината. Първият вариант е по-бърз, по-евтин, по приличен и спокоен.Съответно вторият е по-дълъг, по-скъп и с неясен край. Ако не спорите със съпругът кой ще гледа детето, кой ще живее в сем.жилище, какъв ще е размера на месечната издръжка за детето и пр. препоръчвам развод повзаимно съгласие. За него е необходимо молба от двама ви и споразуение по горепосочените въпроси.Успех!
cveta_rangelova
Нов потребител

Мнениеот viki2006 » 17 Ное 2006, 20:50

Развод по взаимно съгласие няма да получа. Значи ми остава развод с издирване на вината. След като не живеем заедно от години, т.е съпруга ми отиде по собствено желание да живее при родителите си преди 8г. а от 6 г. съм го видяла 2 пъти достатъчно ли е да поискам развод? Някой може ли да ми каже някаква приблизителна цена? Благодаря!!!!!!
viki2006
Младши потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 18 Ное 2006, 15:39

поне да беше казала от къде си! Ако не е далеч, ще те разведа без пари. Свестните хора винаги се отблагодаряват, а негодниците не плащат и договореното.
Ivailo5rov
Активен потребител

Назад към Семейни казуси