начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Срок за обжалване

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Срок за обжалване

Мнениеот Polin » 10 Ное 2006, 16:24

Излязло е решението по делото ми. Не съм получила призовка все още. Разгледах го в деловодството и от там поискаха да напиша датата и да се подпиша. От коя дата тече 14-дневния срок за обжалване? Дали не сгреших като се подписах?
Polin
Нов потребител

Мнениеот kostadinova » 10 Ное 2006, 16:50

Sled kato ste se podpisali v delovodtsvoto, che ste zapoznata s reshenieto, tova oznachava, che srokut za objalvane za Vas ste teche ot tazi data. Bez znachenie e poluchavaneto na suobstenieto, che reshenieto e izgotveno.
kostadinova
Младши потребител

Срок за обжалване

Мнениеот Polin » 10 Ное 2006, 17:30

Подписа ми е на папката на делото. Служителката ми обясни, че срока тече от получаването на съобщението за изготвяне на решението.
Polin
Нов потребител

Мнениеот kemas » 10 Ное 2006, 17:39

Все пак не рискувай и не чакай да получиш призовка, за да започнеш да броиш срока. Особено след като си написала и датата, на която си се запознала с решението.
kemas
Потребител

Назад към Семейни казуси