начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Продължение на една тема

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продължение на една тема

Мнениеот Maverick_bg » 04 Ное 2006, 00:26

1.Ето я тази темаhttp://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=17577
2.Какво се случи до момента?
Явихме се на дата определена от съда.Съдията даде 2 месеца за помиряване ( до 8.11.2006г).През тези два месеца,всичките ми опити за помирение бяха отхвърляни.
3.Големият ми проблем?- От месец Август до момента,аз не мога да се срещна с децата си.Съпругата ми и нейните родители не ми дават да се срещам с тях.
Пуснах първо жалба до съответното РПУ.Отговориха ми че са предупредени по чл.56 от Закона за МВР.
Опит от моя страна да се срещна--Отказ.
2.Писах до Районна прокуратура--Отговор:
" Уведомяваме Ви че подаденото от вас възражение е оставено без движение.Случаят не касае извършено престъпление или друго противоправно деяние налагащо намесата на прокурора.".

Може ли някой да ми каже,какво трябва да направя,за да се срещна с децата си.
Maverick_bg
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 04 Ное 2006, 01:23

Добре, бихте ли ни казали какво прави Вашия адвокат през всичкото това време ? И имате ли упълномощен такъв за представителство в брачния процес.
Помирителния срок е задължителен,така,че не можете да го избегнете.На 08.11.2006 год.в съдебно заседание изискайте от съда /разбира се ако вече не е направено от Ваша страна/ същия да се произнесе относно привременните мерки спрямо децата .На основание чл.261 от ГПК по молба на страните ще бъдат определени привременните мерки спрямо децата.Към привременните мерки принадлежи и режима на личните контакти между децата и родителя,който не упражнява родителските права.
Постановените привременни мерки ще бъдат в сила до постановяване на решението за прекратяване на брака посредством развод.
gosho72
Потребител

Мнениеот Maverick_bg » 04 Ное 2006, 17:46

Пуснато на: 04 Ное 2006 12:23 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Добре, бихте ли ни казали какво прави Вашия адвокат през всичкото това време ?

Ми незнам да ви кажа.Мисляси че не си върши работата.Относно привременните мерки,ми каза че сега на 08.11. ще искаме.Преди това каза че не може.
Maverick_bg
Нов потребител

Назад към Семейни казуси