начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

СЛЕДОВАТЕЛИТЕ - КОЛКО И КЪДЕ СМЕ???

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот mm222 » 05 Сеп 2006, 13:47

Здравейте колеги !! Искам да попитам Блубаровката дали е командирована далеч или в съседен район.А на г - н Динев искам да кажа че злобата е неуместна, не следователите са виновни че имате много работа.А ако сте от достатъчно време в системата няма да ви е трудно да се сетите какви бяха заплатите преди две години :twisted: .Уместен става тогава въпроса дали тогава не ни е било неудобно да работим :wink: :wink:
mm222
Потребител

Мнениеот yugoslav » 06 Сеп 2006, 22:18

Айде, колежки/колеги/ следователи не оревавайте орталъка! Ще ви има и вас! You don't become a panic-stricken!!!
yugoslav
Потребител

Мнениеот brandon » 06 Сеп 2006, 22:31

yugoslav написа:Айде, колежки/колеги/ следователи не оревавайте орталъка! Ще ви има и вас! You don't become a panic-stricken!!!

ЕЙ ТИЯ ГОВЕДА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ АМА СРАМ НЯМАТ. АКО РЕФОРМАТА НЕ ВЪРВИ,ТОВА Е ЗАщОТО СЕ ИЗСИПАХА В ПРОКУРАТУРАТА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО БИВШИ СЛЕДОВАТЕЛИ - РАЗНИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, КОИТО ИМАТ НЕВЕРОЯТНО МНОГО ПРОПУСКИ В ПРАВОТО. ТОЛКОВА НЕПОДГОТВЕНИ ПРОКУРОРИ НАКУП НЕ СЪМ ВИЖДАЛ В РАЙОННА. АМА ИМАЛИ ОПИТ И ЗНАНИЯ - ДРЪН,ДРЪН. НЕ МИ ГИ РАЗПРАВЯЙ ТИЯ ИЛИ ЕЛА ДА ТИ ПОКАЖА НЯКОЕ ДРУГО ПРОКУРОРСКО ТВОРЕНИЕ. И КАКВА РЕФОРМА ИСКАШ БЕ, АМОРОЗА - ТУБЕРКУЛОЗА!!! ПРОСТАТАТА СМЕТКА ПОКАЗВА, ЧЕ НА ЕДИН ДОЗНАТЕЛ В СОФИЯ СЕ ПАДА ПО ЕДИН ПРОКУРОР. ДОКАТО ПРОКУРОРИТЕ СИ ИГРАЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН ИГРИЧКИ НА КОМПЮТРИТЕ, ДОКАТО ИДВАТ НА РАБОТА КОГАТО СИ ПОИСКАТ И НЕ СЕ ЗАХВАНАТ С РЕАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ, В ЕКИП С ДОЗНАТЕЛИТЕ щЕ Е ТАКА.
brandon
Нов потребител

Мнениеот top_sledovatel » 07 Сеп 2006, 09:12

Не е точно така Брендан. Следователите не са се "изсипали" в прокуратурата. Реформата е плод на държавната политика /наистина объркана/, но едва ли са виновни самите следователи, дознатели, или който и да е от нас. Че на един дознател в София се пада по един прокурор, също е вярно в някой от регионите, но това също е плод на държавно регулиране. Щатове...и прочее...
Прокурорите не могат да се захванат с реално разследване на дела с дознателите....нямат такова време де факто...имам много други ангажименти. Лесно е да се плюе тук във форума, но ако едно престъпление бъде извършено в 10.00 часа сутринта и в 11.00 прокурора влиза по НОХД, как да дойде на произшествието....КАК???
По времето когато бяхме щатни служители на МВР не беше така затормозена процедурата - най готиния НПК беше към 1992 година и следващите.....каквото са бутнали след това все са развалили. А дознателите в нашото РДВР /респ РПУ/, МАСОВО и ПОСТОЯННО участвуват във всички обявени конкурси за прокурори, съдии и следователи....защо участват според теб???
Нали като седнем да пием по някоя друга биричка след работа /защото сме приятели/ както почти навсякъде, и си говорим открито, споделяме проблемите всички. Но гледаме реално на нещата, не изсипваме на главата на "процесуалното другарче" проблемите на държавната политика в областта на разследването....и не се наричаме говеда, нито пък с други думи. И чест прави на нашите дознатели, че когато не успеят на един конкурс се устремяват към другия - това е добре. Имат желание за процесуално развитие и усъвършенствуване. Но и двама вече напуснаха - нормално е при тая неуредица и объркация...
Аз няма да те обиждам както ти си позволяваш - най - малкото защото следователя от НСС, си е следовател от НСС и процесуалното положение не ми го позволява....
Приятен ден Брендан....и успехи в разследването... :lol: :lol: :lol:
top_sledovatel
Младши потребител

Мнениеот samozvanec » 07 Сеп 2006, 09:47

brandonovci, Диневци,не знам какви още..ето това е лицето на българското дознание в момента... Реформата наистина е "блестяща". А за културата им някак си е неуместно да говорим- елементарен стил и примитивизъм...типични за родното МВР от времето на соц-а.... пък искали после съдиите и прокурорите да не им връщат делата. Как ще стане бе другари ? Кога ще стане ? Или както казват хората: "Така ще е първите 100 години, пък после ще се оправи" :lol: Само дето и това не е сигурно, но такива капацитети със сигурност вече няма да ги има :idea:
samozvanec
Младши потребител

Мнениеот dinev » 07 Сеп 2006, 17:09

Я, самозванеца бил жив. Къде се изгуби бе, рожбо? Я по - добре вземи се реформирай, или примерно можеш баба си да реформираш. А колкото да връщането на делата, вземи си прочети НПК - нещо, което едва ли до сега си направил. Апропо, много правилно си се самоопределил като "самозванец" :twisted:
dinev
Потребител

Мнениеот yugoslav » 07 Сеп 2006, 18:39

cruel_la написа::lol: За какво лице на българското дознание говорите, колеги? За това, което виждаме тук ли?! :lol: Дай Боже, да не е истина. :oops: ............. И, както съм казвала и преди, по разни други теми- не учи орела да лети :lol:

За орел-лешояд или за орел-мишелов иде реч?... :lol:
yugoslav
Потребител

Мнениеот samozvanec » 07 Сеп 2006, 19:05

Диньов,не приемай толкова вътрешно нещата, или поне не чак толкова навътре, както приемаш други неща.. Остави да има повече местенце, че току виж кандидатите били повече.... :lol: :lol: :lol: :lol:
samozvanec
Младши потребител

Мнениеот yugoslav » 07 Сеп 2006, 19:17

samozvanec написа:Диньов,не приемай толкова вътрешно нещата, или поне не чак толкова навътре, както приемаш други неща.. Остави да има повече местенце, че току виж кандидатите били повече.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Cери, cери, голубе бели... :wink:
yugoslav
Потребител

Мнениеот dinev » 07 Сеп 2006, 20:17

Абе рожбо мамина! Кой те приема сериозно точно пък теб? Ти си отявлен спамър във форума, известен още с омразата си към полицията. Сериозно се приемаш май само и единствено ти. :lol: :lol: :lol: А колкото до поемането, мога примерно нещо да ти подам, смотаняко.
dinev
Потребител

Мнениеот brandon » 07 Сеп 2006, 20:25

cruel_la написа::lol: За какво лице на българското дознание говорите, колеги? За това, което виждаме тук ли?! :lol: Дай Боже, да не е истина. :oops: Брендан-неуспелият кандидат-следовател.Нищо чудно, при тези инфантилни изказвания, и обиди, които са на нивото на четвъртокласник.Сега пък разследването не вървяло, щото в прокуратурата имало следователи, и щото прокурорите не разследвали в екип с дознателите.Еми, Брендан, Господ си знае работата, затова всеки е , където е, а ти си, където си.Та, засега, изпълнявай.А, на прокурорите работата им нито е да разследват, нито да дават правни консултации, нито да бришат сополи.Имат си тяхна, и далеч по-сериозна.Впрочем, от теб би излязъл страшен прокурор.При тоз брилянтен изказ, ще ги разплакваш в зала :lol: Югослав, не ни утешавай, друже.Имало вни е и ще ни има, па сме и там, дето не можете да стъпите, колкото и да ви е тъжно.Динев, какво да ти кажа?!Главното си го знаеш- овца, може да нарече жена, както ти си направил с колежката само отявлен простак.Това, мисля, е безспорен факт, който вече многократно и навсякъде доказа.По отношение на професионализма, много си склонен да поучаваш и нас, и прокурори, и съдии, ама помисли си, миличък, че си дознател в РПУ, с повече от смешен стаж и делца.И, както съм казвала и преди, по разни други теми- не учи орела да лети :lol:

КРУЕЛА ЛИ СИ, МАНИВЕЛА ЛИ СИ НЕ ЗНАМ, НО КАТО СЛУШАМ ТВОИТЕ ТЪПОТИИ ВИНАГИ МИ СТАВА ВЕСЕЛО. ОТ КЪДЕ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ БЕ ДРАГА. РАБОТИШ СИ ДЪЛБОКО В ПРОВИНЦИЯТА С ПО ЕДНО ДЕЛО НА ГОДИНА И СЕ МИСЛИШ ЗА КАЙМАКА НА ЮРИДИЧЕСКАТА МИСЪЛ. КОГАТО СЪМ ЧЕЛ ПЛАХИТЕ ТИ ОПИТИ ЗА РАЗМИСЪЛ ВЪРХУ ЮРИДИЧЕСКИ ТЕМИ ВИНАГИ СИ Е ЛИЧАЛО, КОЛКО ПОВЪРНОСТНО ТИ Е НИВОТО. ХАЙДЕ НЕ МЕ РАЗСМИВАЙ. ОСВЕН ТОВА НИКОГА НЕ СЪМ ОПИТВАЛ ДА СТАВАМ СЛЕДОВАТЕЛ, ТОВА ПЪК ОТ КЪДЕ ГО ИЗМИСЛИ. НЕ Е РАБОТА ЗА МЕНЕ ТОВА - НЕ СЪМ ДОСАТЪЧНО МЪРЗЕЛИВ, КОРУМПИРАН И ТЪП. ЛИПСВАТ МИ ОСНОВНИТЕ КАЧЕСТВА. ИМАМ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ОТ МОЯ КУРС И СЕГА ИСКА ДА СЕ МАХА ОТ СЛЕДСТВИЕТО, МНОГО МУ БИЛО СКУЧНО. АМИ ТО ВИНАГИ СИ Е БИЛО СКУКА, ПО ЕДНО ДЕЛО НА ГОДИНА, В ИЗКЛюЧИТЕЛНИ СЛУЧАИ - ДВЕ. КАТО ДОЙДОХА 'СЛЕДОВАТЕЛСКИТЕ' ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРИ НАС ОЧАКВАХ РАБОТАТА ДА НАРАСНЕ ГЛАВОЛОМНО. НИщО ПОДОБНО. ПАК СИ РАБОТИМ ПРЕДИМНО ПО НАШИТЕ ДОБРЕ ПОЗНАТИ СЪСТАВИ. И СЕ ЧУДЯ КАКВО СА РАБОТЕЛИ ОНЕЗИ 'МАСТИТИ' ЮРИСТИ - СЛЕДОВАТЕЛИТЕ. :evil: АКО ИМА ПО-ГОЛЯМО НАТОВАРВАНЕ ТО ИДВА ПРЕДИМНО ОТ ЗАБАТАЧЕНИТЕ СТАРИ ДОЗНАНИЯ СЪС СРЕДНА ВЪЗРАСТ 6-7 ГОДИНИ И ДЕЖУРСТВАТА. А КОЛКОТО ДО ТОВА,ЧЕ СЪМ БИЛ КЪДЕТО СЪМ БИЛ И ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВАМ ..... :D ЗНАМ КАК ДА ИЗПЪЛНЯВАМ ТЪПОУМНИ УКАЗАНИЯ - ИЗМИВАМ СИ РЪЦЕТЕ СЪС ЗАКОНА, ПЪК ГОСПОДАРЯТ НА ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО ДА СЕ ОПРАВЯ. :evil:
brandon
Нов потребител

Мнениеот yugoslav » 07 Сеп 2006, 21:02

Забелязвам, че през последните 2-3 месеца все повече от хардлайнерите сред "Господарите на процеса" с омилкващ и мазен глас, и с доста хрисима артикулация, се обръщат към нас дознателите с "Колега". Защо ли? Как така "господарят" до вчера, изведнъж се "принизи" и се изравни с низшите парии на досъдебното производство!?!?!?
yugoslav
Потребител

Мнениеот brandon » 07 Сеп 2006, 21:34

cruel_la написа::lol: самочувствието ми, драги ми Брендан, иде от доброто ми образование, приличния ми стаж и опита, който съм придобила от хора, които могат.И, понеже могат, са там, където са, тоест- там, където кракът ти скоро няма да стъпи, а, може би-никога.Дълбоката провинция, в която работя, за можещите да четат е известно, че е град София.Дълбока радост, изпитвам, че не чувстваш тежест от новите състави, които дойдоха при вас.То, няма и как, раничко е още, първо ги виж, поработи, пък после разсъждавай.Не знам "вашите състави" откъде са ти добре познати, като едва от скоро имате такива.А, виж, че имало дознания на по седем години, се учудвам, щото нали уж бяхте вятъра на промяната, не би следвало. :lol: Това, че си искал да ставаш следовател го бе писал в една друга тема.Слава Богу, си на точното място сега , радвай се. :wink: Иначе, изброените от теб качества ги имаш, уверявам те-

постингите ти съвсем не са изпълнени с интелектуална мощ, във форума има само още един твой колега, който е чак такъв отявлен простак, но, далеч, не колкото теб, иначе, и двамата сте сериозни кандидати за ре-подбор.И, сериозно заявявам, че оммраза към полицията никой от нас не изпитва.С полицията работим ежедневно, това е тежък труд, и го уважаваме.Аз уважавам труда на полицая.Жалкко, че в тази полиция, има такива дознатели, само ще кажа. Да, смятам, че дознанието е пълно фиаско, за което не сте виновни само вие.Да, смятам, че е нелепо да се изхвърляте, все едно сте открили топлата вода, щото и педи вас я имаше.Разбирам, защо се чувствате ощетени и непризнати, но не избивайте комплекси тук, а променете нещата. :wink: [/img]

ТАКАА ...... ОТНОВО ГОСПОЖАТА ПРЕД ПЕНСИЯ ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯ. :D И КАКТО ВИНАГИ НАКРАЯ ОПИТВА ДА СЕ МАЗНИ, ДА НЕ ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ПОШЛА. ИМА ЗАБАТАЧЕНИ СТАРИ ДОЗНАНИЯ ОТ ДОЗНАТЕЛИ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, НА КОИТО БИХА ШУТА И ЗАРАДИ ТОВА. НО ЕСТЕСТВЕНО ТОВА Е СТАВАЛО СЪС ЗНАНИЕТО НА ПРОКУРОРИ И НАЧАЛНИЦИ. ПРОСТО СЕГА ТИЯ ДЕЛА ИЗЛЯЗОХА НА СВЕТЛО. И ЕДНО ПО ЕДНО СЕ РЕШАВАТ, ПОВЕЧЕТО С ПРИСЪДИ. ВЯРНО, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СЕ КУМУЛИРАТ, НО ПАК Е НЕщО. НО ТЕЗИ ЗАБАТАЧЕНИ ДЕЛА, СА НИщОЖНИ КАТО БРОЙКА В СРАВНЕНИЕ С КУПИщАТА НА ГОРНИЯ ЕТАЖ - В СЛЕДСТВИЕТО. :twisted: ЕДНА МЛАДШИ СЛЕДОВАТЕЛКА ВСЕКИ ДЕН МИ ПЛАЧЕ. НО ПО ТЕЗИ ДЕЛА СА ИГРАЛИ ПАРИ И ИНТЕРЕСИ И НЕ СА СЛЕД 2000г. , А ИМА НА ПО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ И НАГОРЕ, НЯКОЙ АХА ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ДАВНОСТТА. :shock:
НЕ МИ ПРИКАЗВАЙ ЗА ХОРА КОИТО МОГАТ.... В СЛЕДСТВИЕТО НЕ СА МНОГО. А И ТЕЗИ КОИТО МОГАТ, ЧЕСТО ГИ МЪРЗИ ИЛИ ИМАТ ДРУГИ ЦЕЛИ. Е ИМА НЯКАКВИ ЕДИНИЦИ, КОИТО СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПРАВИЛОТО. СЛЕДСТВИЕТО ВЪВ ВИДА, КОЙТО ГО ЗНАЕМ Е ТВЪРДЕ СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ. КОЙ ЩЕ ВИ ТЪРПИ БЕ, МЪРЗЕЛИВЦИ И КОРУМПЕТА. ПРЕВЪРНАХТЕ 'СЛЕДСТВИЕТО' В ЗАТВОРЕНА КАСТА, В КОТЕРИЯ, КЪДЕТО СЕ ПЛАСИРАТ ОТРОЧЕТАТА НА 'ИЗБРАНИТЕ' И КЪДЕТО СЕ ВЪРТЯТ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ. АКО ВИ СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ДЕЛАТА, ЖАЛНА ВИ МАЙКА. щЕ МИНЕТЕ ПРОКУРАТУРАТА. :lol: ТАКА, ЧЕ ТАЗИ ЯЗВА, КАКВАТО СТЕ ВИЕ, НЯМА КОЙ ДА ТЪРПИ. КРАЙ. ХОРАТА НА ЗАПАД ОТ НАС, НЕ СА ГЛУПАВИ И ЗНАЯТ, ЩО ЗА СТОКА СТЕ. ЗАТОВА ВИ РАЗБИХА. А СЕГА ПЛАЧЕТЕ И СЕ САМОРЕКЛАМИРАЙТЕ. КОЙ ЛИ ВИ ВЯРВА СЕ ПИТАМ. ДАЖЕ САМИ НЕ СИ ВЯРВАТЕ МАЙ, ТА НЕПРЕКЪСНАТО ТРЯБВА ДА СЕ САМОУБЕЖДАВАТЕ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ. ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС. А ТИ МАНИВЕЛА СИ ТИПИЧЕН ЕКЗЕМПЛЯР НА КАСТАТА СИ. КОГАТО НЯКОЙ ОТ ГРАЖДАНИТЕ МИ КАЖАТ 'Г-Н СЛЕДОВАТЕЛ' - ВЕДНАГА ГИ ПОПРАВЯМ. НЕ ИСКАМ ДА МЕ ОБИЖДАТ. И ДОБАВЯМ: ' СЛЕДСТВИЕТО ГО ЗАКРИВАТ, Е щЕ ОСТАНАТ НЯКОЛКО ХЛЕБОЯДЦИ, ДА ВОДЯТ МЪРТВИТЕ НОРМИ И щЕ УМРАТ НА 50 ГОДИНИ ОТ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ, АЛКОХОЛИЗЪМ ИЛИ ХЕМОРОИДИ. :D ДА АЗ СЪМ НА МЯСТОТО СИ, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАМ, НО ПОНЕ СПЯ СПОКОЙНО, НАЛИ. :D
brandon
Нов потребител

Мнениеот brandon » 07 Сеп 2006, 21:39

yugoslav написа:Забелязвам, че през последните 2-3 месеца все повече от хардлайнерите сред "Господарите на процеса" с омилкващ и мазен глас, и с доста хрисима артикулация, се обръщат към нас дознателите с "Колега". Защо ли? Как така "господарят" до вчера, изведнъж се "принизи" и се изравни с низшите парии на досъдебното производство!?!?!?

АБСОЛюТНО СИ ПРАВ КОЛЕГА, НЕ Е КАКТО БЕШЕ ДОСКОРО. ПОЧВАТ ЛЕКА ПОЛЕКА ДА РАЗБИРАТ, ЧЕ БЕЗ НАС СА УМРЕЛИ ПРАВИ. ЧЕ КАТО ДОЙДЕ КРАЯ НА ГОДИНАТА И ОТЧЕТНОСТТА ..... :D
brandon
Нов потребител

Мнениеот yugoslav » 07 Сеп 2006, 22:47

Айде стига с макаренковщината на Следствието! Всичко ми заприлича на едни фолклорни обредни фигури наречени "оплаквачки". На времето като малък съм виждал такива баби-оплаквачки на гробищата в селото на баба ми.
yugoslav
Потребител

Мнениеот brandon » 07 Сеп 2006, 22:55

amorosa написа::lol: Дознателчета мили, отчетността по-скоро би следвало да ви плаши, а не да се гордеете с нея.Спасява ви само това, че изобщо не водите такава. :lol: , което е всеизвестен факт.
:shock: Надявам се, поне един жив прокурор да прочете последните постинги в тази тема.Сигурно няма да има желание да се бори с хора на такова ниво, но поне да види, от кого да се учи занапред.И, съда също да погледне.Това и тук, и само сега.Професионализмът, докарал ви до масова истерия в общонационален план.
Моля Ви, спрете вече със смешните си компекси, злобата си.Така няма да станете нито по-ценени, нито по-доказали се.Човек се доказва с работа, а отношението към вашата твърде ясно ви го показаха и маса прокурори в този форум.Бива самочувствие, когато е заслужено.Другото е нелепо.А, простащината няма да я коментирам, щото е безпредметно.Жалко, че я има в такъв обем.

АМОРОЗА-ТУБЕРКУЛОЗА ТИ СИ ПО ЗЛЕ И ОТ МАНИВЕЛА, АМА МНОГО ПО-ЗЛЕ. А КОЛКОТО ДО ОТЧЕТНОСТТА .... ЕДНА СЛЕДОВАТЕЛКА СЕ ХВАЛЕШЕ, ЧЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ГОДИНА ИМА ДЕВЕТ ПРИСЪДИ. :D О БОЖЕ, КАКВО ОГРОМНО ПОСТИЖЕНИЕ. САМО ПО БЪРЗИТЕ ПРОИЗВОДСТВА ВСИЧКИ В НАШИЯ УЧАСТЪК ИМАТ ПО ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ. ПО ДОЗНАНИЯТА СИГУРНО ОщЕ ТОЛКОВА. ТА НА ТЕБ ФАКТИТЕ НЕ СА ТИ ХИЧ ЯСНИ ИЛИ НЕ ИСКАШ ДА ГИ ВИДИШ. :D И ОЩЕ НЕщО. ГОЛЯМ ГРЯХ НА СЛЕДСТВИЕТО БЕШЕ, ЧЕ НЕ ЗАДЪРЖАХА НИКОЙ. СИГУРНО САМО ТЕЗИ ЗА КОИТО ПИШЕХА ПО ВЕСТНИЦИТЕ. САМО ЕДНО СИ ЗНАЕХА - ПОДПИСКА. КАТО ИЗВАДЕХ СПРАВКА И МУ ВИДЕХ ВИСЯщИТЕ СИ МИСЛЕХ, ДАЛИ ПРЕСТЪПНИКЪТ щЕШЕ ДА НАПРАВИ ПОСЛЕДНОТО СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, АКО НЯКОЙ СЛЕДОВАТЕЛ СИ БЕ РАЗМЪРДАЛ ДЕБЕЛИЯ СИ ЗАДНИК И ГО БЕ ЗАДЪРЖАЛ ПО СВОЕТО ДЕЛО. ТАКА ЧЕ, О ВИЙ ПРЕКРАСНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ХВАНЕТЕ И СЕ СКРИЙТЕ. :twisted:
brandon
Нов потребител

Мнениеот dinev » 08 Сеп 2006, 00:27

Те вече се изпокриха, само по форумите влизат един - двама. Иначе из нашия град постоянно ги гледам да се шляят без работа, и да се хвалят, че почти си били изчистили делата. Браво, г-да изследователи. Както каза Блубаровката "останаха ми на производство седем". Ами колежке, съвсем скоро няма да имаш нито едно. Така че нищо друго няма да ви остава, освен да затъпявате. Постепенно. Амороза ( не знам дали произлиза от "туберколоза", но намирам сходство със "силикоза", а също и със "пародонтоза"), след като твоето ниво е толкова високо, защо тогава се хабиш да отговаряш на дознателите. Замълчи си високомерно, и това е. Круела, на въпроса ти как съм бил нарекъл Блубаровката. Ами свикнал съм да наричам нещата с истинските им имена, както и в случая. Но теб все още не съм, щото ти имам малко уважение, нали? :wink: А за това какво си мислите за мненията ми, ще ви отговоря с една римска сентенция, гласяща: "Trans penis mihi est".
dinev
Потребител

Седя си пред PC-то и попадам на тоя сайт...

Мнениеот SnikoTrika » 08 Сеп 2006, 05:21

Не че ме интересува особенно правото ама си рекох - Що да не се пошматкам и тука...(не че съм шматка) И на к`во попадам? На не`кви оплакващи се от участта си уморени от безделие бюрократи. Имали те безброй дела там си не`кви.Един получил дископатия от вдигане на "тежки" дела... да го еееаааа, друг пък почнал чак да си ги сънува та и вечер не му давали покой...
Хм смешници! Нека Ви обясня какво е дископатия - болката която изгаря гръбнака ми правеща ме сакат на 22 години! Изгониха ме от работата като псе! Докато можех да вдигам бях полезен сега съм съвсем Ненужният! Приятелката с която бяхме згодени от година ме заряза... Разбирам я. Никой не би понесъл гаджето му да се гърчи като червей дори когато просто яде... Нета ми го спират тоя месец. Имам 120лв. заеми да плащам месечно. Сега съм с 20лв. за клюпачка. И знаете ли кое е лошото? В края на месеца няма да има заплата. Обясних за ДИСКОПАТИЯТА, а знаете ли какво е безсъние? КОШМАР е да не знаеш кога точно спиш и кога си буден. Болката е толкова силна, че не ме оставя да заспя. Вече 4 дни не съм спал, а може и да съм за няколко часа... не знам. А знаете ли к`во е безнадежността? Докторът да ти каже :"Ами за ТОВА лекарство няма моето момче.Мога да ти предпиша само успокоителни". Иска да ме тъпче с транкфиланти до края на живота ми ли? Да не съм му животно?! За някъкво опитно зайче ме възприема явно. Помня му усмивката още. Сякъш за тинейджърска пъпка бяхме говорили а не за безвъзвратно гръбначно изкривяване! Не знам напсувах ли го или само изпъшках преди да издрънча вратата на кабинета му на затворено.
И да... извинете че Ви занимах с моите си трудови проблеми и злополуки. Написах го това с главната цел в главата да ви разясня на какво му се вика работа... бачкане от което можеш да получиш дископатия... а това вашето е нещо като санаториум за раздухвачи. Бил отишъл офиса, бил прехвърлил той една страница от поредното дело, бил прочел малко от него, сменил позата на въртящият се стол, бил пил кафе и накрая се прибира у дома, сяда на компа и в тоя форум написва - ДИСКОПАТИЯ ПОЛУЧИХ ОТ ТЕЖКИ ДЕЛА. Ако при вас риска на професията се изчерпва с това да си протриеш палеца от прелистване на страниците на някой си там закон то при хора като мен той води до трайни гръбначни увреждания. Да моята професия е ХАМАЛ, трудна е но се гордея с нея, а Вие господа и тук там госпожи нямате правото да се оплаквате с тая дума (трудна) относно работата си.Смешно е някъкси. И не ми говорете, че при Вас е голямо психическото натоварване... (по-добре при психолог отколкото при терапевт)
SnikoTrika
Нов потребител

Мнениеот mm222 » 08 Сеп 2006, 09:22

Добър ден колеги ! Момичета не им се връзвайте на дознателите дано професионалната им подготовка да е по добра от възпитанието им иначе жална майка на цялата страна.А дознателите ще ги помоля да не влизат повече в тази тема едни и същи леят помия и глупости във всички теми във форума дайте за разнообразие да оставим поне тази чиста.Освен това като сме тъпи и корумпирани и не знам още какво защо интелектуалци като вас влизат тук и четат какво си пишем :D
mm222
Потребител

Мнениеот top_sledovatel » 08 Сеп 2006, 09:38

Аз отдавна призовах колегите от НСС и териториалните й поделения да спрат участието във форума. А така също и Вас - двете ми колежки /Круела и Амороса/ също. Във форума няма да стигнем до нищо. Безпредметно е просто, описвал съм надълго и нашироко за по младите колеги как беше положението до 1995 година, структурата и прочее. Явно никой не го е интересувало професионалното положение на нещата /не става въпрос за следователите/ - те го знаят. Затова повече няма го пиша, няма смисъл. Ако кажа на някого, че е простак се вдига адреналина, нахлуват флуиди и започва спор. Просто се обръща внимание на непрофесионалните изказвания, а не като се пише професионално. Просто да си караме работата и това е. Аз понеже видях, че е безпредметно да пиша, не публикувам постинги често, повече чета.
Аз знам защо дознателите пишат така, те не са простаци според мен. Защото имам лични наблюдения, нормални са си. И ако са в истинска разследваща среда, няма да имат комплексите за непълноценност и няма да изливат стреса си във форума. Нашите всичките дознатели участват ВСИЧКИ И РЕДОВНО в конкурси за магистрати - двама успяха!!! Желая и на другите да успеят за да се откъснат от охранително - оперативната помиярщина в която са "разтворени".
И тогава ще им спаднат всичките тия отрицателни емоции които имат в момента и ще станат истински магистрати!!! Това е пътя им предначертан от закона на естественото развитие.
И докато не стане това, във форума непрекъснато и постоянно ще се излива стреса...от мое име моля колегите следователи да не се връзват....да проявяват разбиране към тях. Човек в това положение трябва да разтоварва някъде...просто трябва. Кой друг ако не ние ще ги разбере??? Когато оперативния "скафандър" ти набие каската а ти мълчиш щото си му пряко подчинен къде да излееш натрупаните гадни емоции???
Ами тука естествено - по ГАДНИТЕ И КОРУМПИРАНИ СЛЕДОВАТЕЛИ.... :lol: :lol: :lol:
Така че давайте мили мои млади колеги дознатели....едно време като млад милиционер в далечната 1984 година, като ми избиха балансите по време на пост, натроших приклада на автомата в пода....избих стреса просто....все пак беше по - добре отколкото другия вариант... :o :o :o
ОГЪН ВЪВ ФОРУМА.....НЕ НА ДРУГО МЯСТО!!!
top_sledovatel
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт