начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

СЛЕДОВАТЕЛИТЕ - КОЛКО И КЪДЕ СМЕ???

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот sledovatelia » 20 Юли 2006, 13:57

Аз също не мога да "стопля", каква е връзката между лова и работата ми да речем. Но тъй като съм и ловец, все пак някаква връзка има.....
Категорично не е вярно твърдението, че в службите са останали най вече пенсионери......тъкмо обратното...хора на пенсионна възраст също ги повикаха в прокуратурата.....и те отидоха естествено.
От петнадесетина човека за пенсия имаме двама, това е положението. А заемите са си заеми, то кой ли няма сега??? :roll: :roll: :roll: :roll:
sledovatelia
Младши потребител

Мнениеот mm222 » 20 Юли 2006, 17:10

Когато един индианец умре за него казват че е заминал за вечните ловни полета.Иначе следователя е прав и ние горе долу сме толкова по щат и имаме за пенсиониране един човек.Без него средната ни възраст е около 35 години.
:D :P :D До кога "отпуска" ще е мръсна дума бе колеги ?!?!?!? Пък и никой не говори целите отпуски които имаме.Да дадат поне по 15 дни и ние сме хора все пак :wink:
mm222
Потребител

Мнениеот sledovatelia » 25 Юли 2006, 16:09

Уважаеми колеги следователи, сега като стана ясно, че ще ходим командировки да помагаме на изостаналите ОСС - та, как ще коментираме този факт. Днес шефът на нашето ОСС ни поднесе прясна информация, че от НСС искали да оказваме помощ. Ако и при Вас има разпореждане за командировка как ще процедирате - дела ли ще вземате при Вас, или ще ги работите по изостаналите райони???
sledovatelia
Младши потребител

Мнениеот sledovatelia » 25 Юли 2006, 16:09

Уважаеми колеги следователи, сега като стана ясно, че ще ходим командировки да помагаме на изостаналите ОСС - та, как ще коментираме този факт. Днес шефът на нашето ОСС ни поднесе прясна информация, че от НСС искали да оказваме помощ. Ако и при Вас има разпореждане за командировка как ще процедирате - дела ли ще вземате при Вас, или ще ги работите по изостаналите райони???
sledovatelia
Младши потребител

Мнениеот mm222 » 26 Юли 2006, 09:50

Добър ден колеги.Според информацията която е при нас, делата от другите райони ще идват при нас със санкцията на гл.прокурор и ще ги наблюдават нашите прокурори.Не е решено още само за чия сметка ще са разходите по експертизи и др.Другото което се говори е че Директора на НСлС искал до края на м.Октомври всички дела в страната да са приключени :shock: това според мен а и според другите колеги е просто невъзможно.
mm222
Потребител

Мнениеот sledovatelia » 26 Юли 2006, 11:31

А някаква информация за бъдещето на следствието в глобален план, или липса на токова - някой знае ли нещо....как се бачка в тая неизвестност, при тая ...... и безхаберна държавна политика...................:)))
sledovatelia
Младши потребител

Мнениеот rayan » 24 Авг 2006, 15:52

cruel_la написа::cry: Мда.Чували сме че и ги гледаме вече. Иззема от един, и дава на друг.Така си е.Пак на нас ни дават.не мога да си обясня защо.:D

Колежке и ние имах такъв случай, но нашия директор на ОСС писа възражение до по горния прокурор, който отмени това изземване от дознател и предаване на следовател по чл.196 ал.1 т.5.
rayan
Младши потребител

Мнениеот rayan » 24 Авг 2006, 15:53

cruel_la написа::cry: Мда.Чували сме че и ги гледаме вече. Иззема от един, и дава на друг.Така си е.Пак на нас ни дават.не мога да си обясня защо.:D

Колежке и ние имах такъв случай, но нашия директор на ОСС писа възражение до по горния прокурор, който отмени това изземване от дознател и предаване на следовател по чл.196 ал.1 т.5.
rayan
Младши потребител

командировките

Мнениеот bluebarovka » 24 Авг 2006, 20:39

Здравейте колеги!
Как е работата при Вас напоследък? Аз останах със 7 дела на производство ( без спрените ) и вчера получих запавед по факса от г - н Ангел Александров, че съм командирована в друга ОСлС за срок от 3 месеца.От една страна се радвам, че ще имам работа, от друга съм притеснена пак от разни бъдещи несигурни събития като това, какво ще се случи след като трите месеца изтекат.
Аватар
bluebarovka
Младши потребител

Мнениеот zidaromazach » 25 Авг 2006, 20:37

У ма, Блубаровке, ако знаеш само на какъв ще се насадиш кат та командироват! Не 7- 70 (седимдисет) ша ти станат делата. Всеки ден по всяко едно от тях може да та напънат отвсякъде- гражданя, покурори, от МВР-то, ужаст!
Не се шегувам!
zidaromazach
Потребител

Мнениеот bluebarovka » 25 Авг 2006, 22:49

zidaromazach написа:У ма, Блубаровке, ако знаеш само на какъв ще се насадиш кат та командироват! Не 7- 70 (седимдисет) ша ти станат делата. Всеки ден по всяко едно от тях може да та напънат отвсякъде- гражданя, покурори, от МВР-то, ужаст!
Не се шегувам!

Ха ха ха! :twisted: И 700 да ми станат делата - не се плаша от работа! Защото пак ще си получавам високата заплата и ще съм доволна, а селяндури като този тук, ще си упражняват селския акцент по разни форуми, защо просто няма къде другаде да се изявят и някой да ги забележи, макар и само с безкрайната им тъпота и потресаващо "висок" интелект :D :D :D ! Успех в професията! :D .... Или по - скоро в строителството :twisted:
Аватар
bluebarovka
Младши потребител

IQ?

Мнениеот zidaromazach » 26 Авг 2006, 22:49

Кой, кой тъп? 35 до 49 ми е IQ-то ей!

Пък и що са обиждаш толкова лесно, аз така приятелски ...
zidaromazach
Потребител

Мнениеот mm222 » 01 Сеп 2006, 17:03

Здравейте колеги !!! Някой да е чувал до къде стигнаха пазарлъците около новия ЗСВ ????
mm222
Потребител

Az li ne sym nared ili wsichki?

Мнениеот perl » 03 Сеп 2006, 10:00

KOLKO SME KOITO WYRSHIM RABOTATA, S KOYATO SE ZANIMAWAME?
perl
Нов потребител

Мнениеот perl » 03 Сеп 2006, 10:00

KOLKO SME KOITO WYRSHIM RABOTATA, S KOYATO SE ZANIMAWAME?
perl
Нов потребител

Мнениеот perl » 03 Сеп 2006, 10:08

KOLKO SME KOITO SI WYRSHIM RABOTATA, S KOYATO SE ZANIMAWAME?UCHA SI AZ PRAWOTO, CHE I KROWOTO:).iSKAT DA NE SE RAZBIRA, CHE BYLGARIYA E ABSOLYUTEN KOMUNISTICHESKI BOKLUK, SAMO ZA DA YA PRIEMAT W EWROTO,KOETO OBACHE E NEWYZMOGNO DA STANE, ZASHTOTO SYM PODALA GALBI.:)IMA DWA WARIANTA DAAAA MI IZDADAT DIPLOMTA WEDNAGA CHE SYM ZAWYRSHILA, ILI DA ME OBEZSHTETYAT-DYRGAWATA ESTESTWENO BEZ DA HODYA W STRASBURG S 1000000(EDIN MILION) BYLGARSKI LEVA:)
perl
Нов потребител

Мнениеот dinev » 04 Сеп 2006, 17:34

bluebarovka написа:Ха ха ха! :twisted: И 700 да ми станат делата - не се плаша от работа! Защото пак ще си получавам високата заплата и ще съм доволна, а селяндури като този тук, ще си упражняват селския акцент по разни форуми, защо просто няма къде другаде да се изявят и някой да ги забележи, макар и само с безкрайната им тъпота и потресаващо "висок" интелект :D :D :D ! Успех в професията! :D .... Или по - скоро в строителството :twisted:

The thypical sheep! What can i say.....
dinev
Потребител

Мнениеот dinev » 04 Сеп 2006, 22:05

Може да станат 700, ама прекратени или спрени. А колкото да заплатата, със сигурност те е срам да си бутнеш картата в банкомата. А може би не?! :twisted:
dinev
Потребител

Мнениеот top_sledovatel » 04 Сеп 2006, 23:40

Лично мен не ме е срам да си пъхам картата в банкомата, само че няма смисъл към момента.....не пуска пуста.....пише - НЕДОСТАТЪЧНА НАЛИЧНОСТ - :( :( :(
top_sledovatel
Младши потребител

Мнениеот mm222 » 05 Сеп 2006, 13:46

Здравейте колеги !! Искам да попитам Блубаровката дали е командирована далеч или в съседен район.А на г - н Динев искам да кажа че злобата е неуместна, не следователите са виновни че имате много работа.А ако сте от достатъчно време в системата няма да ви е трудно да се сетите какви бяха заплатите преди две години :twisted: .Уместен става тогава въпроса дали тогава не ни е било неудобно да работим :wink: :wink:
mm222
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт