начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

molia za razumen savet

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот donna » 15 Юли 2006, 23:57

bulgarin написа:zdraveite gospoji i gospoda,minaha dve zasedania na sada ot zavedenoto otmen delo.na vtoroto zasedanie se zapoznah s doklada na socialnata slujba,koito dava stanovishte sinat mi da bade otglejdan ot maika mu,v sashtoto vreme tia e bezrabotna,majat i s kogoto e sliuchila brak v anglia i v balgaria e bezraboten i niamat nikakvo sobstveno jilishte.maika i e bezrabotna a bashta i e pensioner .kato prichini da ne mi dadat sina mi sa posochili che sam student i che niama da imam vreme za nego.az rabota na postoianen trudov dogovor,vzimam dobra zaplata i imam tri jilishta s notarialni aktove.smiatam che stanovishteto na socialnata slujba e subektivno i neosnovatelno.molia za vashite saveti.

Първо да вземеш да пишеш на кирилица ,че едва го прочетох.
Второ съдът не е длъжен да се съобрази със социалния доклад .
Трето след като майката е в чужбина и вие не сте съгласен с издаването на паспорт и детето да живее там съда ще реши тоя въпрос.
Четвърто след като майката и настоящия съпруг са безработни в Англия .........ми поискайте най-лесното де съдът да задължи майката да представи доказателства от какво живее там и как се издържа .
Другото е вие да поискате събиране на доказателства от чужбина , пък и тъй като тя живее в Англия май требе и тамошните социални служби да се произнесат /за последното не съм мн. сигурна/. Това дело ми се вижда дълго.............
donna
Старши потребител

Здравейте!

Мнениеот galq_1976 » 27 Юли 2006, 19:04

Здравейте! Казвам се Гергана и сьм от Казанльк.Пиша ви,за да ме насочите кьм кого да се обьрна в дадения случай.Става дума за две момченца-братчета-Владимир на 11год.и малкото му братче Николай на 2год.8мес.Двете деца се гледат сами,майката е по цяла вечер в игралните зали,а бабата бие малкия за да спи защото е гладен.Това което ви пиша разказва Владо.Децата са недохранени и нахапани от бълхи по цялото тяло.Няма кой да ги изкъпе,защото в тях няма топла вода,поради сряно електричество.Имам две дъщерички на 10год.и на 1год.9мес.които много обичам,и правя сравнение с тях.Владо е с физика на 7-8год.дете,а малкия Ники колкото малката ми дъщеричка.Баткото има говорни дефекти,а малкия не може да казва дори мамо и тате.Жал ми е за децата и им давам каквото има-дрешки,обувки,сладкиши и някоя и друга играчка.Моля кажете към кого да се обърна,за да им помогна,защото сама не мога.Благодаря и много късмет на всички вас.
galq_1976
Нов потребител

Мнениеот bulgarin » 29 Юли 2006, 19:11

gospojo ,tova koeto az moga da vi kaja e da se konsultirate s DOBAR advokat,podchertavam dobar, i na kogoto moje da imate doverie.toi shte vi kaje kakvo triabva da napravite.
bulgarin
Младши потребител

Мнениеот bulgarin » 22 Авг 2006, 21:45

zdraveite na vsichki, kakvi sa nachinite za dokazvane v sada che bivshata mi priatelka e uprajniavala svobodna profesia v chujbina.blagodaria
bulgarin
Младши потребител

Мнениеот marsidi » 23 Авг 2006, 19:33

gospojo ,tova koeto az moga da vi kaja e da se konsultirate s DOBAR advokat,podchertavam dobar, i na kogoto moje da imate doverie.toi shte vi kaje kakvo triabva da napravite. :roll:
Съветвате хората да се обърнат към адвокат. :!:
А вие защо не го направите???? :?:
marsidi
Потребител

Мнениеот bulgarin » 23 Авг 2006, 22:29

Zashto li,zashtoto stava vapros za sina mi,zashtoto sadebnia proces ne e ednokratna usluga za den ili dva,zashtoto tova e moi vapros, koito sam poel da reshavam i vsishki posledstvia ot nego az shte ponesa,dobri ili loshi, i zashtoto tova e edin dobar forum za obmiana na opit i za dobri saveti.Neznaia s kakvo se zanimavate ,no smiatam che s poveche hora se postiga vinagi po-dobar rezultat.
bulgarin
Младши потребител

Мнениеот bulgarin » 03 Сеп 2006, 17:03

zdraveite na vsichki, kakvi sa nachinite za dokazvane v sada che bivshata mi priatelka e uprajniavala svobodna profesia v chujbina.blagodaria
bulgarin
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси