начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Акт без МПС. Помогнете

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Акт без МПС. Помогнете

Мнениеот Ivomir » 17 Окт 2003, 19:52

Влиза си човек във входа, спират го полицаи, без да се легитимират и му искат документи на колата за проверка. След това викат служители на КАТ и ги карат да му направят проба за алкохол. След това му пишат акт и му взимат книжката. В акта всичко е измислено, обаче... Следват призовки от РПУ и други актове... Как да се оправя?
Ivomir

Re: Акт без МПС. Помогнете

Мнениеот МСМ » 17 Окт 2003, 20:02

Свидетели за това, че в акта всичко е измислено?
Аз поне друг начин не виждам. :-(
МСМ

Мнениеот freedom » 17 Окт 2003, 20:54

Трябва да се жали и акта и постановлението, също трябва да се докаже това, което твърдите.
freedom

Мнениеот monteskio » 17 Окт 2003, 22:55

Подкрепям изцяло колегите.
Всичко е въпрос н адоакзване,ако въпроснот лице ,оспорва АУАН и НП , то трябва
да докаже това чрез свидетели - когато оспорва по -същество, а също така може да се оспорва и самата процедура при съставяне и издаване на АУАН и НП.

MONTESKIO
monteskio
Активен потребител

Мнениеот sava » 18 Окт 2003, 13:20

PURVO MNOGO VAJNO SVIDETELI
VTORO SIGUREN LI STE CHE POLICAITE SA SE LEGITIMIRALI
TRETO DADOHTE LI ALKOHOLNA PROBA,MNOGOM E VAJNO DALI E VZETA PO NADLEJNIJA NACHIN
4 KOI E SVIDETEL NA KONSTATIVNIJA AKT
5 KAK E OPISAN V NEGO AVTOMOBILA KOITO SE TVURDI CHE STE SHOFIRALI,AKO IZOBSHTO E OPISAN MNOGO VAJEN ELEMENT

I NAI NAKRAJA SMURT NA KUKITE SHE GI SUDJA DO DUPKA

P.S. DA NE ZABRAVJA NAKAZATELNOTO POSTANOVLENIE SE OBJALVA V 7 DNEVEN SROK PRED SUOTVETNIJA RAJONEN SUD.

P.S.S. VNIMATELNO VIJTE V KONST. PROTOKOL I NAKAZ. POSTANOVLENIE DALI TOCHNO E CITIRANO KOI CHLEN STE NARUSHILI.V PROTIVEN SLUCHAI SE NARUSHAVA PRAVOTO VI NA ZASHTITA

USPEH
sava
Потребител

Мнениеот Ivomir » 20 Окт 2003, 11:12

1. Имам един свидетел - приятелката ми
2. Тези, които ме спряха на входа не се легитимираха и не бяха от КАТ, после те викнаха едни от КАТ и ги излъгаха, че ме били спрели. Тези от КАТ ми написаха акта, но със сигурност разбраха, че не е така положението както им се представя и даже ме питаха тия ( другите ) що се заяждат с мен.
3. Дадох проба на апарата - показа 0,75. После ми дадоха бележка да отида в Първа градска за кръвна проба, но аз не го направих.
4. Тук не мога да отговоря, защото акта ми го взеха като ми написаха следващия, но предполагам, че свидетел е бил единия катаджия, а другия е актосъставител.
5. И на този въпрос не мога да отговоря, но е описан автомобила.

Вижте, преди този акт имам един за неспиране на знак Стоп, после ми го направиха този и ми взеха... старата книжка!!! След втория акт имам още седем или осем в рамките на три месеца, така че още не мога да си взема нито едно НП.

Затова питам какво да правя...
Ivomir

Назад към Административно право