начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Ще имаме ли някога Акт 16 и кой е виновен за неволите ни?

Казуси за недвижими имоти

Re: Ще имаме ли някога Акт 16 и кой е виновен за неволите ни?

Мнениеот toni_sf » 27 Авг 2010, 08:23

до-mariyana7 а защо не се съберете по голяма част от така прецаканите новодомци и не направите колективен иск срещу този строител а пък и след консултация наистина с добър адвокат може да се наложи и да съдите и общината,сега мога и да бъркам но вас защо би трябвало да ви интересуват собствениците които са си продали земите ,те си имат спор ако има такъв сьс строителя
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 27 Авг 2010, 08:33

до-inspectora знам че си наясно с нещата и знаеш колко народ изгоряха от така наречените покупка на апартамент на зелено това е лошото че бг народа като види нещо по евтино веднага се хвърля и ме извини,не искам да засегна или обидя никой но все пак този некоректен строител нали и той прави тези измами с помощта на адвокати :D и може би точно такива твой колеги убедиха модератора да ми заключи темата ;кога адвокатите ще станат хора;
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 27 Авг 2010, 08:38

toni_sf написа: мога и да бъркам но вас защо би трябвало да ви интересуват собствениците които са си продали земите

Не бъркаш - този път си абсолютно прав!!! Но някой така им е промил мозъците на тези злочестивци ... виновни им били "лошите реститутки" ... я да се осъзнаят малко и да видят кой им е виновен в действителност - документите били наред като купували, ама изведнъж се оказало, че не били ... айде, айде - някой не си е свършил работата, ама не е нито Общината, нито строителя, а 400 овчици загубени ...

toni_sf написа:до-inspectora знам че си наясно с нещата и знаеш колко народ изгоряха от така наречените покупка на апартамент на зелено това е лошото че бг народа като види нещо по евтино веднага се хвърля и ме извини,не искам да засегна или обидя никой но все пак този некоректен строител нали и той прави тези измами с помощта на адвокати :D и може би точно такива твой колеги убедиха модератора да ми заключи темата ;кога адвокатите ще станат хора;

Абе за какви измами ми говорите? Толкова ли не правите разлика между стопански риск при кредитиране /кредитиране е когато давате парите "на зелено"/ и измама? Не е 1980г. - я се стегнете малко ...

Кое е измамата? Аз ти продавам ябълки - ами огледай, мисли, преценяй ... що ги купуваш без да ги гледаш и после не били от жълтите, ами от червените ...

Да не съм ти сложил пистолет на челото и да ти викам да купуваш без да гледаш?

И след толкова години вече ако не сте разбрали, че нищо "евтино" няма на тоя свят ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 27 Авг 2010, 09:01

до- inspectora е ти чак се върна през комунизма ,можеш ли да си спомниш годините на демокрацията :D спомняш ли си фирмата СИТИ КОМ от пиле мляко :D 1кв метър не помня колко долара струваше и си купуваш акция равна на един квадрат :D но и така не се разбра колко народ изгьрмя тоя си живурка :D те тогава и фалираха и банките ако помниш
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси