начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Въпрос за издръжка.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за издръжка.

Мнениеот bloodmoon » 22 Окт 2012, 21:21

Здравейте,

с бившата ми приятелка сме разделени от около 2 години, имаме дъщеря но нямаме брак. Устно се разбрахме да и плащам определена сума пари, която редовно и давам, проблема ми е че и ги давам на ръка без никакви документи. Въпроса ми е дали може да се изготви някакъв документ на който да са изброени сумите които съм давал за периода, като на него се подпишем и двамата родители, дали този документ ще има някаква сила в съда, ако някога се стигне до съд и трябва ли да се заверява при нотариус. (ще съм благодарен за някакъв примерен документ)

Също така дали мога да открия детски влог, до който майката няма достъп и там да внасям сумите по издръжката ?

Благодаря предварително на всички!
bloodmoon
Нов потребител

Re: Въпрос за издръжка.

Мнениеот boiko_62 » 24 Окт 2012, 16:15

често съдилищата не приемат като доказателство разписките от записи, затова може по банков път да привеждате сумите
boiko_62
Потребител

Назад към Семейни казуси