начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Мнениеот stojan29 » 10 Сеп 2012, 16:32

Здравейте,
Искам да ви попитам дали имам право на издръжка от майка ми,която е разведена с баща ми,при положение че съм студент в задочна форма на обучение? На 19 год. съм първа година ми е тази.
stojan29
Младши потребител

Re: ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Мнениеот sechka_ » 10 Сеп 2012, 16:46

Не.
Виж чл. 144 от Семейния кодекс.
sechka_
Младши потребител

Re: ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Мнениеот Melly » 10 Сеп 2012, 17:12

stojan29 написа:Здравейте,
Искам да ви попитам дали имам право на издръжка от майка ми,която е разведена с баща ми,при положение че съм студент в задочна форма на обучение? На 19 год. съм първа година ми е тази.

Колкото до това, че продължаваш образованието си, намирам го за похвално.
Време ти е за пораснеш. Ще трябва и да поработваш, за да си осигури средства за някоя и друга книжка/учебник, а ако останат дребни - отклони ги за семки и бонбонки. :D

Успех в следването!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Семейни казуси