начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Как да осъдя за издръжка бившия си съпруг ?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да осъдя за издръжка бившия си съпруг ?

Мнениеот galita » 08 Сеп 2012, 17:25

Разведена съм от 19 г.,но с бившия ми съпруг живеехме заедно през тези години.Имаме 2 деца едното пълнолетно и родено по време на брака,второто е припознато от баща си. Преди 1 год .бившият ми вече съпруг ,замина в чужбина ,за да осигури образованието на децата ни !Преди 5 месеца ,разбрах че живее с друга жена и нейните деца в чужбина.Престана да изпраща ,дори и малкото пари ,които преди това пращаше.Подлъга сина ни , че ще го издържа като редовен студент и той се записа.Дъщеря ми е на 11 год. Изисках служебна бележка от фирмата в която работи и разбрах точно какви доходи е имал-за 6 месеца -23000 лв. От тях е изпращал 3 пъти по 300 евро на децата си, но от почти 3 месеца,не се е погрижил за тях.Оставил е и един кредит,на който съм съкредитор и банката изисква да погасявам вноските. Въпросът ми е: Има ли начин по който да го осъдя , да изплаща издръжка и за двете ни деца,каква е допустимата сума за която мога да претендирам и мога ли да го съдя за да погасява кредитните си задължения.До преди 1 месец бях безработна.Сега работя на мин.раб.заплата. Имам координатите и телефона му в Белгия.
galita
Нов потребител

Назад към Семейни казуси