начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

ПРАВА ВЪРХУ ДЕТЕ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРАВА ВЪРХУ ДЕТЕ

Мнениеот ralliang » 21 Май 2010, 21:39

Здравейте, искам да попитам какви права има бащата върху детето, при положение че нямаме сключен брак?Благодаря ви предварително!
ralliang
Младши потребител

Re: ПРАВА ВЪРХУ ДЕТЕ

Мнениеот inesgerero » 21 Май 2010, 21:52

Ако бащата е припознал детето с нотариално заверена декларация, представена в родилното заведение и е вписан в акта за раждане, има всички права като родител в брак. Уточнете какво Ви интересува.
inesgerero
Младши потребител

Мнениеот ralliang » 21 Май 2010, 21:57

да, припознал го е и в акта за раждане на детето пише, че той му е баща.Той има дете от предишен брак, с което аз не искам дъщеря ми да има какъвтне и да било контакт.Въпроса ми е при евентуална наша раздяла, има ли той права да взема детето за определен период и какво мога да направя аз в случая за да не са двете деца заедно, аз нямам против дъщеря ми да е с баща си, но е и с другото му дете!Благодаря ви отново!
ralliang
Младши потребител

Мнениеот ralliang » 21 Май 2010, 22:05

искам да уточня че дъщеря ни е само на 7 месеца
ralliang
Младши потребител

Мнениеот ejkobejko » 22 Май 2010, 13:25

А ще искате ли да плаща издръжка приблизително 20г ?
Просто питам.
ejkobejko
Младши потребител

Мнениеот sisi19 » 25 Май 2010, 06:28

ralliang написа:Той има дете от предишен брак, с което аз не искам дъщеря ми да има какъвтне и да било контакт.!
:roll: :lol: :lol:
Само остава да кажеш, че забраняваш на настоящият си приятел да си вижда ПЪРВОТО ДЕТЕ :lol: :lol: :lol: :lol:
sisi19
Потребител

Мнениеот imhotep » 25 Май 2010, 22:35

Mulier est hominis confusio ...
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Назад към Семейни казуси