начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

nasledstvo

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

nasledstvo

Мнениеот klelia » 21 Юли 2008, 23:53

razvedena s dashteria na 15 godini.bovshiat mi saprug zivee v chuzbina s zena si.imat tam kashta y apartament tiahna sobstvenost.mogat li da lishat dashteria ni ot nasledstvo sled vreme po niakakav nachin?a nastoyashtata mu zena moze li da prodava imoti bez podpisa na dashteria mi v sluchei che stane neshto s maza si?

разведена с дъщеря на 15 години.бовшият ми съпруг живее в чужбина с жена си.имат там къща й апартамент тяхна собственост.могат ли да лишат дъщеря ни от наследство след време по някакъв начин?а настоящата му жена може ли да продава имоти без подписа на дъщеря ми в случеи че стане нещо с маза си?
-------------------------------------------------------------------------------------------
mod
Poli_g

Госпожо, моля прочетете тази тема - http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=31099!
Писането на латиница в този раздел на форума НЕ се толерира. Сладващият Ви пост ще бъде заличен, без оглед на съдържание, ако не е на кирилица.
klelia
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 22 Юли 2008, 10:55

Госпожо, има една мисъл , за която винаги се сещам при въпроси като Вашия/:"Човек предполага, но Бог разполага." Дано сте ме разбрали!
А иначе , освен зиброеното от колегите, което е напълно вярно, искам да добавя само това, че зависи също от това къде се намира така лелеяното от Вас "наследство" и дали бившия е български или чужд гражданин.
sunrise
Активен потребител

Re: nasledstvo

Мнениеот katerinakuch » 22 Юли 2008, 15:09

klelia написа:razvedena s dashteria na 15 godini.bovshiat mi saprug zivee v chuzbina s zena si.imat tam kashta y apartament tiahna sobstvenost.mogat li da lishat dashteria ni ot nasledstvo sled vreme po niakakav nachin?a nastoyashtata mu zena moze li da prodava imoti bez podpisa na dashteria mi v sluchei che stane neshto s maza si?

разведена с дъщеря на 15 години.бовшият ми съпруг живее в чужбина с жена си.имат там къща й апартамент тяхна собственост.могат ли да лишат дъщеря ни от наследство след време по някакъв начин?а настоящата му жена може ли да продава имоти без подписа на дъщеря ми в случеи че стане нещо с маза си?

Уважаема klelia,
Ако аз бях на мястото на бившия Ви съпруг и бях прочел горенаписаното от Вас, определено бих се притеснил за здравето и живота си. Буди недоумение как е възможно да проявявате претенции към нещо, за чието придобиване най-вероятно нямате принос.

Не се учудвам, че някои мъже се развеждат...
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот klelia » 22 Юли 2008, 15:14

da de pravi ste .niamam kirilica.ne nali znaete kolko sme alchni bivshite.e taka e.
klelia
Нов потребител

Мнениеот katerinakuch » 22 Юли 2008, 15:44

klelia написа:da de pravi ste .niamam kirilica.ne nali znaete kolko sme alchni bivshite.e taka e.

Знаете ли, познавам и съм слушала за много бивши съпруги на разведени мъже, които много отчаяно и безуспешно се опитват да привлекат отново вниманието на бившия си мъж, като все използват под предлог благосъстоянието на родените по време на брака деца.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Семейни казуси