начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

molq za pomosht

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

molq za pomosht

Мнениеот slonski » 14 Юли 2008, 16:38

Здравейте ,
моят случай е следният : Имах връзка с момиче около две години.По стечение на обстоятелствата разбрах , че тя има връзка и с друг мъж. Съвсем основателно прекратих отношенията си с нея на момента.Като по ирония на съдбата и другото момче е разбрало за нас и той прекратява връзката си с нея .След една година тя се свърза с мен и ми каза , че съм баща на детето й , а е направила същото и с другото момче , като на него е казала , че той е бащата. Аз не съм я зарязал бременна , за да има претенции към мен , а дори и да го е разбрала след нашата раздяла , то тя е имала време да предотврати раждането на това дете.Искам да знам , дали жена , заченала и родила без " съгласието " на мъж, има право да го принуди да припознае детето и да има претенции изобщо към него?Може ли , ако тя заведе иск срещу мен , съдът да ме задължи да дам кръна проба за доказване на бащинство или имам право на отказ?
Благодаря предварително на всички отговорили.
slonski
Нов потребител

Мнениеот ostin » 15 Юли 2008, 11:20

естествено , че може да заведе иск за установяване на бащинството. И е във ваш интерес да дадете кръвна проба, без да ви принуждават за това!!!!!!!!11
ostin
Потребител

Назад към Семейни казуси