начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

моля ви за съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля ви за съвет

Мнениеот oktava » 02 Юни 2008, 22:08

Здравейте! Имам проблем с който не зная как да се справя и ми препоръчаха да потърся съвет в този форум. Моля всеки който може да ми даде някакво компетентно мнение да ми помогне.Омъжена съм,но от 7 месеца живея в Германия, разделена от съпруга си.Искам да подам молба за развод, но нямам възможност често да пътувам до България.Въпроса ми е мога ли от тук да упълномощя адвокат във Варна, където е постоянното ми местожителство , да ме представлява и да заведе от мое име делото? И задължително ли е присъствието ми на делата или адвоката ми може да се явява сам?
oktava
Нов потребител

Мнениеот abstract » 02 Юни 2008, 22:19

Можете да упълномощите адвокат да Ви представлява и да се яви сам на делото при условие, че докажете уважителна причина за неявяването Ви на съдебното заседание. Документ, удостоверяващ че живеете в Германия и документ, удостоверяващ че работите там ще свършат работа.
abstract
Потребител

Мнениеот oktava » 02 Юни 2008, 22:31

Много благодаря за отговора abstract ! Мога да предоставя документ удостоверяващ,че живея в Германия,защото имам адресна регистрация тук от деня на идването ми . Но все още съм в процес на договаряне за започване на работа.
oktava
Нов потребител

Мнениеот abstract » 02 Юни 2008, 23:39

До съдебното заседание сигурно ще сте си намерили работа и ще можете да представите и този документ като уважителна причина за неявяването Ви на съдебното заседание. Успех в начинанието !!!
abstract
Потребител

Назад към Семейни казуси