начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Отказ от наследство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказ от наследство

Мнениеот didroman » 17 Апр 2008, 23:15

Баща ми почина, но има само пасиви - непогасен кредит. Знам как да направя отказ от наследство, но не знам дали като взема обезщетението от НОИ за смърт като негов наследник(две минимални работни заплати) и последната заплата от работата му с удостверение за наследници, това няма да се тълкува като приемане на наследството(пасивите му).
didroman
Нов потребител

Мнениеот ivanovna » 18 Апр 2008, 10:40

Това ще бъде акт на приемане на наследството от баща Ви и това прави последващият отказ от наследство нищожен. Затова по-добре приемете наследството по опис, така ще отговаряте за задълженията в наследствената маса до размера на неговите активи.
ivanovna
Младши потребител

Назад към Семейни казуси