начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Здравейте! Интересува ме КАКВА е процедурата за ИЗДРЪЖКА

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте! Интересува ме КАКВА е процедурата за ИЗДРЪЖКА

Мнениеот vili_spasova » 10 Фев 2008, 19:09

Някой може ли да подсети къде беше нормативна уредба /Освен СК/ и процедура за получаване на издръжка от общината.
Ако бащата се крие или няма доходи от тр.правоотношения знам,че майката може да си търси издръжката направо от общината - Много ще бъда благодарна ако някой ме подсети къде беше уредено и какви доказателства трябва да се приложат към мобата...
:roll:
vili_spasova
Потребител

Мнениеот ykostov » 10 Фев 2008, 20:04

=====
Последна промяна ykostov на 28 Юни 2008, 07:37, променена общо 1 път
ykostov
Младши потребител

Мнениеот vili_spasova » 10 Фев 2008, 20:36

Да, БЛАГОДАРЯ на всички, които се включиха! То и аз се сетих, къде да погледна и да добавя още:
СК чл. 92
Наредбата, която цитират колегите,
ГПК чл. 237 - 238, 242 - 249,
ЗМДТ и АПК
Лека вечер и благодаря!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот dtzakova » 10 Фев 2008, 20:55

В тази връзка можете ли да ми кажете, когато се изважда изпълнителен лист въз основа на влязлото в сила решение за развод, за да се образува изпълнително производство - какво държавна такса следва да се плати напр. за издръжка 60 лева за една година назад
Благодаря
dtzakova
Младши потребител

Мнениеот dtzakova » 11 Фев 2008, 08:48

Благодаря
dtzakova
Младши потребител

Назад към Семейни казуси