начало

ВСС вече приема документи за конкурса за Търговската колегия на ВКС ВСС вече приема документи за конкурса за Търговската колегия на ВКС

Здравейте!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте!

Мнениеот galq_1976 » 27 Юли 2006, 19:02

Здравейте! Казвам се Гергана и сьм от Казанльк.Пиша ви,за да ме насочите кьм кого да се обьрна в дадения случай.Става дума за две момченца-братчета-Владимир на 11год.и малкото му братче Николай на 2год.8мес.Двете деца се гледат сами,майката е по цяла вечер в игралните зали,а бабата бие малкия за да спи защото е гладен.Това което ви пиша разказва Владо.Децата са недохранени и нахапани от бълхи по цялото тяло.Няма кой да ги изкъпе,защото в тях няма топла вода,поради сряно електричество.Имам две дъщерички на 10год.и на 1год.9мес.които много обичам,и правя сравнение с тях.Владо е с физика на 7-8год.дете,а малкия Ники колкото малката ми дъщеричка.Баткото има говорни дефекти,а малкия не може да казва дори мамо и тате.Жал ми е за децата и им давам каквото има-дрешки,обувки,сладкиши и някоя и друга играчка.Моля кажете към кого да се обърна,за да им помогна,защото сама не мога.Благодаря и много късмет на всички вас.
galq_1976
Нов потребител

Re: Здравейте!

Мнениеот donna » 27 Юли 2006, 19:06

galq_1976 написа:Здравейте! Казвам се Гергана и сьм от Казанльк.Пиша ви,за да ме насочите кьм кого да се обьрна в дадения случай.Става дума за две момченца-братчета-Владимир на 11год.и малкото му братче Николай на 2год.8мес.Двете деца се гледат сами,майката е по цяла вечер в игралните зали,а бабата бие малкия за да спи защото е гладен.Това което ви пиша разказва Владо.Децата са недохранени и нахапани от бълхи по цялото тяло.Няма кой да ги изкъпе,защото в тях няма топла вода,поради сряно електричество.Имам две дъщерички на 10год.и на 1год.9мес.които много обичам,и правя сравнение с тях.Владо е с физика на 7-8год.дете,а малкия Ники колкото малката ми дъщеричка.Баткото има говорни дефекти,а малкия не може да казва дори мамо и тате.Жал ми е за децата и им давам каквото има-дрешки,обувки,сладкиши и някоя и друга играчка.Моля кажете към кого да се обърна,за да им помогна,защото сама не мога.Благодаря и много късмет на всички вас.

Общинска служба социално подпомагане ,може и към някоя неправителствена организация занимаваща се подпомагане на деца ,но не зная какви имате в района .

Успех
donna
Старши потребител

Мнениеот gega » 27 Юли 2006, 20:02

Към прокурора!
gega
Потребител

Мнениеот p_koleva » 28 Юли 2006, 14:51

Здравейте,Гергана! Компетентни да работят по случая за който пишете са органите по закрила на детето са Държвната агенция за закрила на детето, Дирекция "Социално подпомагане" - Казанлък, МВР...
за да се предприемат мерки за закрила на децата трябва да посочите конкретни данни за децата на: [email protected] или да подадете сигнал в отдела за закрила на детето.
p_koleva
Нов потребител

Мнениеот neznaiko » 28 Юли 2006, 14:59

Mislai 4e izbroenite po gore institutsii shte pomognat na detsata.Saveta mi e parvo se obarnete kam prokurora.Taka neshtata shte se zadvijat na barzo
neznaiko
Потребител

Назад към Семейни казуси