начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Имам нужда от съвет относно детски издръжки

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам нужда от съвет относно детски издръжки

Мнениеот vesibor » 24 Юли 2006, 22:09

Миналата година спрях да плащам детските издръжки за дъщеря си, по две причини - първо, нямам достъп до нея, не ми позволяват да се виждам или чувам с нея. Втората причина е, че тя не ходи на училище, на 15 години е, а дори не е завършила основното си образование. :cry: Има и нещо друго, на тази крехка възраст, баща и е позволил тя да живее на семейни начала с пълнолетно момче. Постоянно ме търсят и ме изнудват за пари, използвайки дъщеря ми, а когато се опитам да се свържа с нея, те я крият. Как да получа правото да виждам дъщеря си, за да не я настройват срещу мен, за да и докажа, че искам да помогна на нея и искам тя да завърши поне основно и средно образование? При това положение имат ли право да ме осъдят за неплащане на издръжки?
vesibor
Нов потребител

Мнениеот vega » 24 Юли 2006, 23:31

задължението за издръжка не зависи от отношенията Ви с другия родител, или с детето. Т.е - да детето може да Ви съди , ако не плащате издръжката му.
vega
Потребител

Назад към Семейни казуси