начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

виртуален секс

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: "виртуална изневяра"

Мнениеот diaida » 03 Май 2009, 01:06

Ние се шегуваме, ама не е майтап работата. Вече има подобни бракоразводни дела. :wink:
Не може ли този въпрос да влезе като текст от клауза в предбрачния договор. :roll:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 03 Май 2009, 01:24

Предбрачен договор?!? Наложително е да се изчака това евентуално бъдещо несигурно събитие. :lol:
И ако и когато това стане- пак ще говорим.
Вероятно свободата на договаряне ще позволи и такава клауза, въпреки че ще е трудно доказването... :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 01:41

Поли, ами че то Евангелието си е бая "архаично" - на има-няма 2000 години... :mrgreen: не те подценявам, сигурно и това знаеш...така че не виждам защо се учудваш, че е "архаично". :mrgreen:
Представяш ли си Евангелието на Йоан да започва с "В началото беше Windows-a..." :mrgreen: Сигурно тогава щеше да е "модерна" свещена книга, за всеки вкус, че то все няма угодия :mrgreen:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот diaida » 03 Май 2009, 02:19

Това понятие "изневяра" в съвременното житие-битие съвсем е придобило други измерения. В този смисъл, ако забранят с-мата ипей (плащане чрез интернет) нещата ще се успокоят, така че ... това му е колая :lol: Само някакви 10% тогава ще останат да обсъждат "морал и право".
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 05:26

Тук в тая тема виждам един прекален светец в м.р. ,ама те такива и на господ не му са драги. Аз си признавам ,че съм човек и като такъв не съм безгрешна , пък като е толкова праведен нека той хвърли камъка :wink:
И другото висенето в интеренет малко или много може да се квалифицира според моралистите в изневяра ,ами така де не отделят време на семейството/вместо да иде до магазина за хляб и сирене той пред компа :twisted: / , чатят , зяпат по разни сайтове и т.н.
donna
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 08:29

:D Той Господ си знае кой му е драг и кой не... :wink: Моята съвест е чиста, за вашата не знам :D
А виртуалната изневяра и на мен ми се вижда малко пресилена :D Но щом половинката е тръгнала в тази посока, значи е на една крачка от "реалната" изневяра. Виждал съм подобни случаи.
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 08:39

kalahan2008 написа:
poli_g написа:Щото всички забравяме, че прекален светец и богу не е драг...

"Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействувай".
Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си."
(Матей 5:27-28)

A така , пък аз си мислех ,че съм праведен , пък то , ами то така и така явно ще се ходи в пъкъла , я да се разпищоля.... :lol: :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 09:21

Е, сега, REVOLUTION, то е ясно, че всеки има своите "греховни помисли" :mrgreen: Но темата не е за мисловната изневяра, а за виртуалната (през интирнетъ :mrgreen:)
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот system » 03 Май 2009, 09:24

A така , пък аз си мислех ,че съм праведен , пък то , ами то така и така явно ще се ходи в пъкъла , я да се разпищоля....

Какво е "разпищоля" ? :?
А за спасението от пъкъла, Евангелието от Матей предписва самопричиняване на тежка телесна повреда: "Ако те съблазнява ръката ти или ногата ти, отсечи ги и ги хвърли от себе си: по-добре да влезеш в живота без ръка или без нога, отколкото с две ръце и две нвозе да бъдеш хвърлен в огън вечний; и ако те съблазнява окото ти, извади го и го хвърли от себе си: по-добре с едно око да влезеш в живота, отколкото да имаш две очи и да бъдеш хвърлен в гееената огнена." Матей, 18:8-9.
system
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 09:28

Иска му се на Матейчо , ама няма да го бъде. :lol: :lol: :lol:

Разпищоля-буквално разоръжавам се , свалям си пистолета.
Аз го използвах-свалям си моралните задръжки и се оттдавам на разврат! :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 09:31

kalahan2008 написа::D Той Господ си знае кой му е драг и кой не... :wink: Моята съвест е чиста, за вашата не знам :D
А виртуалната изневяра и на мен ми се вижда малко пресилена :D Но щом половинката е тръгнала в тази посока, значи е на една крачка от "реалната" изневяра. Виждал съм подобни случаи.

Брях къв светец , като че ли го питам съвестта му чиста ли е или не е чиста .Не го питам ,той сам се натиска ,извода е ...че който твърди ,че е със чиста съвест ,то в действителност не е :D :D :D :D

Я да те питам в ония тема Адвокати бойкотират Тачева ? !, колко пари плати нещастния взискател за ВЛ ,че да оценят вещите без пазарна стойност - леген и килим и прасето ,и ако ти е чиста съвестта що го направи.Голяма фалба беше там колко си човечен .Та по същата логика и съвестта ти по отношение на поставения тук в тая тема въпрос :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 09:45

donna написа:Я да те питам в ония тема Адвокати бойкотират Тачева ? !, колко пари плати нещастния взискател за ВЛ ,че да оценят вещите без пазарна стойност - леген и килим и прасето ,и ако ти е чиста съвестта що го направи.Голяма фалба беше там колко си човечен .Та по същата логика и съвестта ти по отношение на поставения тук в тая тема въпрос :mrgreen:

Да ти отговоря (по своя воля :mrgreen: ) - "нещастният взискател" :cry: :cry: не плати нищо за ВЛ, просто защото...
ВЛ не е задължително да присъства при опис на движими вещи :mrgreen: А и на каквито и да е вещи :wink:
ВЛ се назначава само когато става дума за по-трудни за описване и оценяване вещи, като например машини или автомобили. Прочети си закона.

donna написа:Брях къв светец , като че ли го питам съвестта му чиста ли е или не е чиста .Не го питам ,той сам се натиска ,извода е ...че който твърди ,че е със чиста съвест ,то в действителност не е :D :D :D :D

Не сме в казармата да отговарям само когато някой ме пита :evil:
А относно логическата обоснованост на твоите изводи...
Изображение
:mrgreen: :mrgreen:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 09:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз закона съм го чела ,ама нещо не ми се връзва с нормалната локига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И как оцени легени и прасето , назначисли му амортизации що ли ...ами килима как по броя на тупанията с тупалката :mrgreen: и хоп 20% амортизайшен.
Легена ми е интересен -пласмасовите нови тука са по 3 лв , металните около 10 лв , та колко струва един леген при тебе ,че да дойдем да си купими и да наддаваме .Ей да не си го писал 1000лв , само не ми казвай ,че ходиш по домашни потреби да сравняваш цени и оценяваш легени
:mrgreen: За прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:особенно при тоя свински грип :mrgreen:

http://www.deisy-bg.com/lang-bg/domakinstvo/legeni.html
donna
Старши потребител

Мнениеот katerinakuch » 03 Май 2009, 11:40

kalahan2008 написа::D Той Господ си знае кой му е драг и кой не... :wink: Моята съвест е чиста, за вашата не знам :D

И отново си зависи от половинката дали ще предотврати изневярата. Единият вариант е да я предотврати, другият - просто да напусне изневеряващия партньор, а третият - да продължава да си търпи изневерите на партньора.
Понякога буди недоумение естеството на проблемите, които си измислят хората.
Като нямат кой знае колко сериозни проблеми за решаване, започват да си търсят и измислят такива, като "виртуалната изневяра" например.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот miriam » 03 Май 2009, 12:52

то па егати му и темата , връз която човек да се мери с някого и се карате , и то кой по-светец?! :lol:
при положение , че човешката природа е с код да дири разнообразието , и то на ниво костен мозък зачукано?!
пък да не говорим, че в конкретния случай некой изневерявал бил май чрез субтитри :roll: айде стига глупости :)
ама щял бил бърже да преминел от писане към събуване на кюлоти?! а то пък до преди интеренет , мобилките и т.н. никой не е кръшвал , хич...
а това пък със светците и евангелията може да утрепете и най стабилната нервна система ; никъде не съм видяла аз който и да е закон да препраща към библията , заветите или талмуда щото съдържали супер разяснения;
от гледна точка на морала етиката и традициите -тук пак голям смях , като се огледаме че сме на балканите...."не ме слушай какво говоря ами ме гледай какво върша"----или беше обратното?! :mrgreen:
miriam
Потребител

Мнениеот Гост. » 03 Май 2009, 13:09

Разпускаме! и никой с никого не се кара...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 16:47

donna написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз закона съм го чела ,ама нещо не ми се връзва с нормалната локига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че като си го чела, що задаваш тъпи въпроси? Никой нормален съдебен изпълнител няма да тръгне на опис на бразилците във Факултето с вещо лице :shock: :wink:
donna написа:Легена ми е интересен -пласмасовите нови тука са по 3 лв , металните около 10 лв , та колко струва един леген при тебе ,че да дойдем да си купими и да наддаваме .Ей да не си го писал 1000лв , само не ми казвай ,че ходиш по домашни потреби да сравняваш цени и оценяваш легени
:mrgreen: За прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:особенно при тоя свински грип :mrgreen:

Ами щом се интерсуваш от цигански легени...заповядай :mrgreen: Ако искаш, и без пари ще ти ги дам, щом толкова си го закъсала и не мо'ш си купиш чистак нови :mrgreen: Да зна'ш, имаше и жапанки, и огледало, така и така си го закъсала, ела си избери, тънко ще ти го продадем, како :mrgreen: 2 за левче :mrgreen:
donna написа:За прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:особенно при тоя свински грип

Хахаха, уби коча с лопатата, свинският грип няма нищо общо с прасетата, вземи си хвърли дипломата на ветеринар...да знаеш, следващия път като ходя из циганските махали и очаквам да заваря прасета в кочината, ТЕБ ще те цаня за зловещо лице...като си толкова наясно със свинските работи...че и хонорар ще ти заплатим...то с таз криза и стоки втора ръка, които купуваш, да закърпиш положнието малко :mrgreen:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 19:22

:D Ха ха ха калахан за пореден път утвърди мнението ми за теб ,зле си и то много. А и диплома за ветеринар нямам , но зная как се парви опис на ССЖ .
Другото ти трябва да водиш парада на ЧСИ ,къв опис кво чудо леген и прасе :D :D :D :D

И калахат джапанките са несеквестируеми ,как таки ги описа :D :D :D :D

Ама разбирам го калахан -жена храни та затова и джапанки е описал:D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 03 Май 2009, 19:27

kalahan2008 написа: Да зна'ш, имаше и жапанки....

Е, това вече е нещо ново. Можеш да ги пласираш в някоя лаборатория, да си тестват лекарствата за гъбички :lol: :lol: :lol:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 20:00

bebitor написа:
kalahan2008 написа: Да зна'ш, имаше и жапанки....

Е, това вече е нещо ново. Можеш да ги пласираш в някоя лаборатория, да си тестват лекарствата за гъбички :lol: :lol: :lol:

Що на лаборатория , ако са марка бумеранг , са навия да ги купя.На пазара в Д-град вървят 3 лв. нови , следователно за 40 стинки съм навит , почитател съм на марката , много са издръжливи! :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси