начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Издръжка на деца

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Издръжка на деца

Мнениеот kote » 06 Авг 2004, 14:17

Преди 2 год. беше променена издръжката на детето ми от 40 лв./ 1991г. / на 30 лв.Бащата не плати няколко месеца ,поради което се наложи да се обърна към съдия -изпълнителя.Тъй като таткото работеше без тр.договор съдия -изпълнителя предложи да опише вещи за дължимата сума.
Междувременно заведох дело за увеличение на издръжката, впредвид възрастта и нарастналите нужди на детето.Беше присъдена издръжка от 55 лв.В продължение на няколко месеца бащата изпращаше старата сума вместо на адреса или посочената банкова сметка на мое име чрез нотариална покана, с пощенски запис на името на непълнолетното дете.
За да приключи старото дело съдия -изпълнителя ни помоли да приберем описаните вещи, въпреки опасенията ми , че ще са негодни за употреба.Очакванията ми се оказаха верни, налагаше се отремонтиране ,което беше двойно по скъпо от дължимата сума.Сега процедурата трябва отново да се повтори за да събера разликата за месеците , в които не е плащан пълният размер на издръжката.
Моля, дайте ми съвет как да постъпя !Сякаш няма излизане от този омагьосан кръг.Бащата в момента е на работа / с тр.договор / , трябва ли аз да доказвам кога , на кого , по колко е превеждал?
горният e-mail адрес е грешен ,моля пишете на :
jupiterbs@mbox.

[%sig%]
kote
Нов потребител

Мнениеот kote » 06 Авг 2004, 14:27

Moля ,да бъда извинена за многократната си публикация,но интернет връзката се разпадна ,поради което стана неволното повторение!

[%sig%]
kote
Нов потребител

Мнениеот BlaueAugen » 06 Авг 2004, 16:03

Не, не трябва да доказвате, че той е плащал. Той трябва да докаже това.
BlaueAugen

Предишна

Назад към Семейни казуси