начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

ПОМОщ- Родителски права и издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОМОщ- Родителски права и издръжка

Мнениеот dizana » 22 Окт 2012, 15:27

Здравейте, имам спешно нужда от помощ преди 2 години се разделих с бащата на детето ми като с него живяхме 12 години без брак роди ни се дете- момиче вече на 9 години след раздялата детето беше и при мен и при него, но 6 месеца след раздялата ни аз отидох да живея с друг мъж като взех детето си при мен - 5 дена след това бащата на детето ми дойде в населеното място където съм с нагласата да я води на море и аз му я дадох но......след това дойде проблема разиграваше ме и с много молби я виждах за по-малко време написах жалба тъй като когато му я дадох той беше подписал споразумение, в което да ми я върне след 2 седмици това и не стана след жалбата подадох иск за родителски права но там допуснаха да свидетелства детето въпреки че беше навършило тъкмо 9 години(бяха я настроили) казва че ме обича но иска да живее при баща си спечели във районен съд -обжалвах пред окръжен там същото....въпросите са ми
Имам ли шанс пред върховен тъй като обжалвам и там?
Другото което е че съм осъдена да изплащам и издръжка с клауза да давам парите дори и да не е взето окончателно решение.
Да го правя ли?
Може ли да ме осъдят за това въпреки че обжалвам и чакам решението от ВКС- защото той е подал жалба срещу мен за това...
Помогнете - МОЛЯ ВИ
ВСЕКИ СЪВЕТ щЕ МИ Е ОТ ПОЛЗА - а ако някой има желание и да говорим по телефона(във връзка с моя призив)само да ми пише и ще се чуем - Благодаря предварително....
dizana
Нов потребител

Re: ПОМОщ- Родителски права и издръжка

Мнениеот dizana » 23 Окт 2012, 15:04

няма ли кой да се произнесе по моя случай......
dizana
Нов потребител

Мнениеот boiko_62 » 24 Окт 2012, 16:11

иска за издръжка вие самата ли го подадохте или чрез адвокат
ако е чрез адвокат питайте него а не във форума
ако сте го подали сама значи нямате нужда от форума
boiko_62
Потребител

Мнениеот dizana » 24 Окт 2012, 19:35

Иска за родитеслките права го подадох аз първа за издръжка не съм искала в районен със обаче бащата на детето ми е подал иск срещу мен за родителски права включаемо и издръжка.
dizana
Нов потребител

Назад към Семейни казуси