начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

съпрузи апартамент наем

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съпрузи апартамент наем

Мнениеот viking188 » 29 Сеп 2012, 16:07

кой е най-бързия вариант да си освободя жилището и да се разведа.жена ми има 2 апартамента , който дава под наем . аз притежавам апартамент в който живеем със съпругата ми . Този апартамент съм го придобил от майка ми само аз чрез дарение . Имам и дете от друга жена. Съпругата ми не ми дава развод и непрекъснато ми създава проблеми. Мога ли да отдам този апартамент под наем , на някой мой приятел , така че той да влезне във владение по силата на наемно споразумение , докато започна и свърша процедурата по развода?
viking188
Младши потребител

Re: съпрузи апартамент наем

Мнениеот viking188 » 29 Сеп 2012, 23:07

защото процедурата ще отнеме година , година и шест месеца.
viking188
Младши потребител

Назад към Семейни казуси