начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

продажба на завещан имот

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

продажба на завещан имот

Мнениеот volkan » 28 Авг 2012, 07:35

Имам завещание, което е оставено за съхранение при Нотариус. Интересува ме ако един ден реша да продам имота, който съм завещал какво трябва да направя? Трябва ли да оттеглям с двама свидетели завещанието, което съм оставил за съхранение при нотариус? Какви са действията, които трябва да предприема?
volkan
Младши потребител

Re: продажба на завещан имот

Мнениеот karanedeff » 28 Авг 2012, 09:27

Завещанието произвежда действие едва след смъртта Ви. Докато сте жив може да се разпореждате с имуществото си както намерите за добре, без да е необходимо да оттегляте завещанието.
Обявявал съм завещания и заветниците с трепет очакват да разберат какво ще получат - но уви още докато го чета, те се обаждат - ами той този имот го продаде приживе и до там :cry:
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Назад към Семейни казуси