начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Жена ми е украинка, но след две години и половина брак...

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жена ми е украинка, но след две години и половина брак...

Мнениеот angelloit » 23 Юни 2012, 16:42

Здравейте, имам следният проблем: Жена ми е украинка, но след две години и половина брак, и след множество скандали, преди известно време, тя си събира багажа и се мести да живее до Варна, без да ми каже като взима със себе си общото ни дете на 8 месеца. Аз подадох в Полицията да бъде издирена, но нямаше резултат 10 дена, след като успях да се свържа с нея по скайп и дадох телефона на моя адвокат, то след два дни нейния адвокат се свързва с моята и кара жена ми веднага да се регистрира на новия адрес. В момента съм подал в съда по нейна вина, но сами знаете че делото няма да започне скоро, а и нейния адвокат ще иска да се води във Варна. Тя ми поставя условия че ако искам да видя детето, трябва да пътувам до Варна, но в същото време не си дава телефона за да се свържа с нея? Имам свидетели които да докажат че тя обича да се напива, че аз водя детето на консултации, също така че е мърлява, имам и разговора записан че не иска да ми предостави да видя детето и че няма да си даде телефона. Относно финансовото състояние, тя нямам работа, получава пари от баща си от Украйна, а там където живее няма инфраструктура, няма детска градина на близо или голям магазин нито болница, не притежава кола, единственото хубаво доколкото разбрах е че къщата в която живее била много прилична. Аз имам собствена фирма, и всички други неща които изброих че тя няма, обясних и че така не е добре за детето, защото сами разбирате, няма как да ходя всяка седмица от София до Златни пясъци и да живея на хотел, и през това време да стоя и да чакам тя да си включи Скайп за да и кажа че съм дошъл, поне докато не започне делото. Проявява безотговорност, защото нейната майка сега е на гости и помага, а тя обикаля по заведения и иска да е на морето. Забравих да спомена че за 30 години това и е 3 развод, а за три години не пожела да научи Български език. Опитвам се да и обесня че детето има нужда и от двамата родители, но тя прави това невъзможно. Кажете ми според вас, какви шансове имам в съда да спечеля попечителството, и ако го спечеля моята идея е тя да живее близо до мен, за д аго вижда постоянно, защото е неправилно да лиша сина ми от майчинската топлота.
Благодаря ви много.
angelloit
Нов потребител

Назад към Семейни казуси