начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Декларация за СИС съгласно чл.5 ал.2 от Наредба №7 МП

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за СИС съгласно чл.5 ал.2 от Наредба №7 МП

Мнениеот rashko » 13 Дек 2011, 19:09

Моля да ме посъвевате от къде мога да получа/сваля/ формуляра. Поисках правна помощ и ми трябва този документ. Благодаря Ви. Ако го открия своевременно ще го публикувам тук. Трябва да я попълни дете на 15г сираче ученик. Без доходи или имоти от които да получава такива. Не мога да намеря в сайта на НАП.
rashko
Потребител

Re: Декларация за СИС съгласно чл.5 ал.2 от Наредба №7 МП

Мнениеот Гост. » 13 Дек 2011, 21:34

Рашо, има точно 49 на брой наредби с №7- ако не си толкоз пестеливо конкретен, може и да откликне някой.
Не е нужно да пишеш номера на наредбата, очевидно не е този, който сочиш, простото посочване от какво естество е тази декларация е достатъчен.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот rashko » 13 Дек 2011, 22:36

Благодаря. Публикувам пълният тексст на Разпореждането на съда. Цитирам дословно:
"Допълнение съгл. чл.5 ал.2 от Наредба №7/2008 МП С оглед направеното искане в ч.ж. за освобождаване от държавни такси ,на осн.чл.63 ал.1 б.б от ГПК(отм) да се представи от молителката декларация за СИС. В 7дневен срок от получаване на съобщението.
Под съкращението (ч.ж.) вероятно иман предвид частна жалба. Благодаря. Вече работ по няколко версии.
-Декларация за самоосигуряване/което е абсурдно за дете но излиза в гугъла/
-Други подобни съкращшения които могат да ми дойдат на ум свързани с темата, като една от думите вероятно е съдебен. :roll:
rashko
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Дек 2011, 22:56

:roll: Бравос, не я знам тая наредба, дори не знаех, че имало образец ( освен един на ВКП, който ползват по ДП).
Виж тук- http://srs.justice.bg/srs/133-%D0%9E%D1 ... 0%BB%D0%BE
И в свободен текст да я сътвориш, важното е какво ще декларираш, а то се свежда до липса на финансова възможност за заплащане на държавни такси и разноски.

п.п. "декларация за СИС"- за семейно и имуществено състояние.

Я, ползвай тази на ВКП, че като гледам СРС какъв образец е свел :D
Подписаният (та)----------------------------------------роден (а) на---------------------------19-----г. в гр. (с.)---------------------- област----------------------постоянен адрес ----------------------------
ЕГН с настоящ адрес гр. (с.)------------------------------------------
област ------------------------------------------ ул. (ж.к.) ----------------------------------------- №
бл.---------------------------- вх.-------------------- ет. ------------------- ап.--------------------
ДЕКЛАРИРАМ:
I. Семейството ми се състои от:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
II. Материално положение:
Освен получаваните трудови възнаграждения, които възлизат на лв., аз и членовете на семейството ми имаме следните други доходи:
1. От свободни професии лв. (словом)
2. От наеми и хонорари лв. (словом)
3. Други ____________________ лв. (словом)
III. Имотно състояние:
Аз и членовете на семейството ми притежаваме следните недвижими имоти и моторни пре¬возни средства:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

гр.------------------- ДЕКЛАРАТОР:---------------------
Гост.
Старши потребител

Мнениеот rashko » 13 Дек 2011, 23:18

Благодаря. Ще приложа и двете. Която приемат. :D
rashko
Потребител

Мнениеот rashko » 08 Юни 2012, 23:06

Благодаря Ви Поли. Много съм Ви благодарен. Успяхме. :D
rashko