начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Моето дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моето дете

Мнениеот namakak » 15 Мар 2011, 23:55

Минаха десетилетия.Аз не съм получил издръжка за детето си.Когато съм поискал по телефона съм получавал заплахи или безработица..
Детето на думи е жестоко.Споменава,че ако види родителя си който не се е замислил през годините тежки,то какво яде и как преживява,като го види направо да го смаже от бой,само докато се сети кое е то..
Кой в афект,на кой му минал живота в лишения,това не е важно.
Но ако детето пребие длъжника,ко праим тогава?
Говоря аз,че сме се отървали да забрави,но то помни :roll: Разбираемо е да не забрави.По-високо е от родителя :mrgreen:
Има ли наказателна отговорност,когато единия родител всякак се е измъкнал от издръжка към детето си,то го срещне и го пребие в афект?
Дай боже да не се случва,аз съм простил и не искам никога да се срещат,не са се виждали 23 години.Но понеже детето скача срещу цигани преди нова година и спасява поне личните карти на бедните пенсионери в повалка,не му е и безразлично момче да бие момиче на 8 март,вместо да й подари цветя е готово да го пребие,добре че разумния родител знае проблема на борещия се за правда..та затова е темата.

Да приемем ,че аз съм родителя.Ако детето пребие родителя в неизвестност,който никога не е плащал издръжка и няма документи дори за това,какво се предприема.
Хипотеза :idea:
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Семейни казуси