начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

въпрос за придружаване на непълнолетен

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за придружаване на непълнолетен

Мнениеот edi_velikov » 18 Фев 2011, 17:29

Здравейте ! Имам няколко вапроса които ме интересуват във връзка с придружаване на непълнолетен. Ситуацията е следната: Примерно приятелката ми е непълнолетна , а аз имам навършени 18 г. Четох из ЗЗДт ,че на обществени места аз мога да съм и придружител след 22 ч. , но понеже от средата на миналата година четох , че има промени в закона и непълнолетните не се допускат в нощните заведения дори и с придружител ,и се питам ако примено заедно сме в някое такова заведение , и има проверка и се останови , че няма 18 г. , ( при положение че сме заедно и им бъде представена декларация за придружаване ) в такъв случай може ли да и бъде саставен АКТ. Въпроса е кой е в нарушение в този случай , ние че сме влезли в заведението , или заведението , че ни е допуснало .. . ? Четох из интернет и разбрах че придружаването става с някаква ДЕКЛАРАЦИЯ ... http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf
Това ли е декларацията като образец и в такъв случай трябва ли тя да бъде Нотариално заверена .
Благодаря предварително !
edi_velikov
Нов потребител

Re: въпрос за придружаване на непълнолетен

Мнениеот edi_velikov » 11 Мар 2011, 01:25

up
edi_velikov
Нов потребител

Назад към Семейни казуси