начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

ПУБЛИЧЕН ТЪРГ НА ИМОТ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПУБЛИЧЕН ТЪРГ НА ИМОТ

Мнениеот sve_radkova » 09 Мар 2011, 17:20

ЗДРАВЕИТЕ,СЛЕД РАЗВОДА,СЪДЪТ РЕШИ ЧЕ АПАРТАМЕНТЪТ Е НЕПОДЕЛЯЕМ И СЕ ОБЯВЯВА НА ПУБЛИЧЕН ТЪРГ.ИНТЕРЕСУВАТ МЕ СЛЕДВАШТИТЕ СТЪПКИ И ДЕИСТВИЯ ДО САМИЯТ ТЪРГ..ОСТАВИЛА СЪМ ПЪЛНОМОЩНО НА АДВОКАТКАТА ДА ДВИЖИ НЕЩАТА,ЗАЩОТО НЕ СЪМ В БЪЛГАРИЯ.ПО ЕЛ.ПОЩА ПОЛУЧАВАМ МНОГО БЕДНА ИНФОРМАЦИЯ И СЕ ЧУВСТВАМ КАТО В МЪГЛА..СЪС ПЪЛНОМОЩНОТО .КОЕТО Ѝ ОСТАВИХ Ѝ ПЛАТИХ ЦЕЛИЯ ХОНОРАР.ОТ 6 АВГУСТ 2010ГОДИНА ПОСЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ,КОЯТО ПОЛУЧИХ Е,цитирам:“съдът приема че апартаментът е неподеляем и го изнася на публична продан.На 7 март 2011год.влиза в сила и след това трябва,ако желаете да пристъпи към образуване на испълнително дело“. КАЗАХ И ЧЕ ЖЕЛАЯ,ТОВА Е ЦЕЛТА МИ,НЯМА ДРУГО РЕШЕНИЕ..В ОДГОВОР Я ПОПИТАХ ДАЛИ ЩЕ ПРИКЛУЧИ ТЪРГЪТ ДО МЕСЕЦ ИУНИ(31.06.2011).И ТЯ МИ ПИШЕ ЧЕ,цитирам:“не мога да съм категорична в срокове,тъѝ като те зависят от съдията и от моментите на получаване на призовките от другата страна.“ И ТАКА ЕСТЕСТВЕНО ТОЗИ ОДГОВОР Е ЗАДОВОЛИТЕЛЕН ,НО НЯМАМ ПОДРОБНИ ОБЯСНЕНИЯ КАКВА Е СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА.БЛАГОДАРЯ.
sve_radkova
Нов потребител

Назад към Семейни казуси