Здравейте,
Търся информация какъв е максималния ограничителен режим, който може да определи съда при развод. В момента децата са при мен и режима на свиждане е последната събота всеки месец само в мое присъствие или в присъствието на упълномощено от мен лице. Ако са налице необходимите условия, възможно ли е да се иска пълно ограничаване на достъпа до децата за другия родител?
Благодаря!
- Дата и час: 10 Яну 2025, 09:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Максимален ограничителен режим за виждане на децата / развод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Максимален ограничителен режим за виждане на децата / развод
Има ли опасност за децата от другия родител. Пие ли пред тях. Провежда ли сексуални игри пред децата.
Какво Ви притеснява в другия родител.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Има ли опасност за децата от другия родител. Пие ли пред тях. Провежда ли сексуални игри пред децата.
Няма физическа опастност, не пие и тн. Но им нанася травми като ги лъже и манипулира. Също се опитва да ги настройва срещу мен.
- avok01
- Младши потребител
Това е нормално - трябва да изгради и своята версия за развода. В смисъл Вие имате собствена хелиоцентрична система, той собствена и двете са еднакво верни.
Децата трябва да изградят собствени връзки и с двамата, защото е вредно за възпитанието. Едни вярват в СДС, други в Бойко Борисов, но едва ли може да се подчини истината на една гледна точка.
Децата трябва да изградят собствени връзки и с двамата, защото е вредно за възпитанието. Едни вярват в СДС, други в Бойко Борисов, но едва ли може да се подчини истината на една гледна точка.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Това е нормално - трябва да изгради и своята версия за развода. В смисъл Вие имате собствена хелиоцентрична система, той собствена и двете са еднакво верни.
Разбирам как изглежда, всеки си има своя гледна точка, но съда би трябвало да прецени фактите и да установи кой говори на децата истината и кой им говори неща, които аз на малко дете не бих казал никога. Случая е доста сложен (както повечето разводи) и не мога да го обхвана тук, но приемете, че поведението на въпросния човек е доста неадекватно, щом вече се е стигнало и до този ограничителен режим. Аз дори не съм го изискал, това го прецени съдийката. Предвид обстоятелствата в момента, смятам, че е по-добре за всички да нямат нищо общо. Като сериозно основание може да се изтъкне, че въпросния човек е емоционално нестабилен. По това още експертиза не е правена, но за мен няма съмнения какво ще покаже.
- avok01
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|