начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Преди време се запознах с една жена ....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преди време се запознах с една жена ....

Мнениеот tiket » 21 Ное 2010, 19:06

Здравейте,
имам следния казус:Преди време се запознах с една жена,живееше в друг град.Започнахме срещи и нещата преминаха в сериозна посока,дойде да живее при мен.На третата седмица ми каза че отива да види баба си, така и не се върна.
Обади се по телефона и сподели че,повече не можела да крие от мен" имала дете " и искала да е до него.Макар и шашардисан(беше ми споменала че с техните се ненавиждат а сестра си мрази от дън душа тъй като преспала с бившия и)от детето и бързото стопляне по оста с родителите и,проявих разбиране.Срещнахме се,тя не пожела да ми каже каквото и да е освен че и трябват пари тъй като е бременна.Говорихме само за бебето,че няма намерение да прави аборт а иска да го роди.В личен план ми заяви че няма как да откъсне детето от техните,тъй че ако искам да сме заедно ще трябва постепенно да се приобщя а след това да отида да живея при тях.Приех го като логичен аргумент!Тъй като не работеше поради преместването поех ангажимента да и помагам финансово,чувахме се и се виждахме ежедневно.Започна работа на втория месец,срещите ни намаляха чуствително до един момент който спряха напълно поради нейното ангажиране в работата и детето.След един такъв период от 20дни,ми се обади и каза че и трябват 2 000лв спешно тъй като имала проблеми с погасяването на едни сметки.Директно и заявих че не съм "фонд подръжка",щом живее с мама и тате да си се оправят,взима заплата,те също.Три месеца я издържах,в замяна получавах празни обещания и е нормално да се почуствам използван само за финанси.От този момент спря и да ми звъни :D
Знам че стана"искрено и лично" но това са факти които смятам че биха помогнали за искания съвет!
От разговорите и срещите с нея и сестра и бях разбрал че,втората не може да има деца(години наред е ходила по специалисти).Онзи ден от познати разбирам че сестра и е споделила с нейни приятелки че,когато се роди бебето "моята" хубостница и обещала да го впише в регистрите с баща нейния съпруг и да им го даде да си го гледат като свое :!:
Това разбира се ме потресе тъй като съм далеч от тази мисъл че ще го позволя...
Молбата ми е,след като се запознахте с фактите да ми дадете съвет как да постъпя.Към адвокат ли да се обърна или към инстанцийте(и към коя ако се налага).
tiket
Нов потребител

Re: Преди време се запознах с една жена ....

Мнениеот Pause » 22 Ное 2010, 10:33

Ами,след като твърдите че детето е заченато от вас няма пречка да го припознаете след което,ако се оспори да научите истината в делото за установяване на произход.Все пак ако искате да си запазите отнапред позициите. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Семейни казуси