начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

чл.9а от ЗН

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

чл.9а от ЗН

Мнениеот radoslav74 » 31 Мар 2009, 13:24

Казусът ми е следният-
Става въпрос за земеделски земи. Дядо ми и баба ми имат втори брак,о който е роден баща ми, като от първият имат деца и тя почива след дядо ми (1989год). Наследниците от първият брак на баба ми(след като имаме от тях и отказ от наследство) търсят полагащият им се дял от възстановените земи на дядо ми. Техният адвокат днес на делото се позовава, че след като е роден баща ми чл.9а не е в сила.
Така ли е наистина?????????
radoslav74
Нов потребител

Re: чл.9а от ЗН

Мнениеот janetastoimenova » 01 Апр 2009, 10:59

Бъдете по точен и ясен в обясненията! Нужна Ви е консултация с адвокат най-малкото.... Щом има висящ процес, ако държите да се защитите както трябва, наемете си адвокат!
janetastoimenova
Младши потребител

Мнениеот brymm » 01 Апр 2009, 11:28

Ами изчакайте си решението. Но да ви подскажа: така е наистина.
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
brymm
Потребител

Мнениеот radoslav74 » 04 Апр 2009, 01:31

Благодаря Ви за отговори те. Адвокат си имам не съм тръгнал да си решавам проблема сам, но все пак исках да знам какво да очаквам. Явно няма нищо сигурно в нашата държава, слез като преди близо 3 години ми казваха, че нищо не може да развали удостоверение за отказ от наследство, а сега се оказа че нищо не е сигурно. Просто не обичам да стая и да чакам. Искам да знам какво ме чака. Явно нищо добро. И пак стигаме до Страсбург и кой колко пари ще извади, за съжаление на простия данъкоплатец, който губи.
radoslav74
Нов потребител

Мнениеот radoslav74 » 04 Апр 2009, 01:45

Това със селски тарикати всички сме го слушали. И аз съм от село, но съм живял и в града. Във форума го пуснах, поради две неща:
1. Преди години нямах парите, въпреки желанието да уча право;
2. Винаги съм ценял труда и парите, които са изразходвали хората който са го завършили, а аз стоях от страни и просто четях.
И това което разбрах е , че зависи кой с кого.
Или една стара поговорка гласи "Правото е у магарето"
Май това се получва и в нашата мила родина.
radoslav74
Нов потребител

Назад към Семейни казуси