начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Как да пътува детето ми в чужбина?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да пътува детето ми в чужбина?

Мнениеот vasiags » 14 Юли 2008, 15:10

Здравейте.

Имам следния проблем. Синът ми е на 6 годинки , с бащата сме разведени и родителските права са присъдени на мен. Вече 4 години бащата не се интересува от сина си и аз нямам никаква връзка с него.
Налага се да заминем в чужбина на почивка. Какъв е начинът да извадя задграничен паспорт на детето и да може да пътува с мен?
Пак казвам , че от бащата нямам никаква информация от 4 години. Ако се наложи няма как да го издиря.
vasiags
Нов потребител

Re: Как да пътува детето ми в чужбина?

Мнениеот donna » 14 Юли 2008, 15:14

vasiags написа:Здравейте.

Имам следния проблем. Синът ми е на 6 годинки , с бащата сме разведени и родителските права са присъдени на мен. Вече 4 години бащата не се интересува от сина си и аз нямам никаква връзка с него.
Налага се да заминем в чужбина на почивка. Какъв е начинът да извадя задграничен паспорт на детето и да може да пътува с мен?
Пак казвам , че от бащата нямам никаква информация от 4 години. Ако се наложи няма как да го издиря.

Трябва ти паспорт и декларация ,ако откриеш бащата и той се съгласи добре ,ако ли не дело по чл.72 СК , ама за тая година няма да стане да идете с детето на почивка при евентуално дело тъй като изисква време.
donna
Старши потребител

Назад към Семейни казуси