начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Моля за помощ!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за помощ!

Мнениеот godo123 » 07 Май 2008, 03:12

Здравейте!

Имам много сериозен проблем .. Женена съм над 20 години, но с мъжа ми се скарахме преди 4-5 години и той се изнесе на квартира.. Имаме 2 деца на 15 и на 19 години. Докато беше в къщи мъжа ми всяка вечер след работа се прибираше и се напиваше на макс .. над 1 шише и започват скандалите, чупенията на мебели и т н .. От около 5 години не живее при мен и започна да пие страшно много .. Катастрофирва с почти 3 промила алкохол в кръвта. Това не е всичко. Още преди да се изнесе разбрах, че се занимава с една жена, която в последствие разбрах, че е разбила вече няколко семейства.. Та от както тази жена заживя с него ( когато той се изнесе тя заживя при него ) той денонощно е пиян и постоянно тормози по телефона и в къщи цялото семейство. Всеки ден заплашва мен и децата, че ще "сер.." гладни и че ще спре да дава пари на децата, на мен, както и че ще ми спре колата и т н.. ( Много често го прави .. ).Всичките ни съседи са свидетели на не малкото му идвания когато е пиян и започне да хвърля и псува насред улицата.. Така просто не се живее.. Много често заплашва децата, че ще ги остави без нищо.Спира им телефоните, парите и най-важното което казах всеки ден децата ми са под стрес от постоянното му звънене по телефона и заплахите му когато е пиян (24/7) .. Навсякаде кадето и да отиде е твърдо пиян.. всеки го знае, но просто има възможност и държи цялото семейство с това .. Изкам да попитам дали е възможно по някакъв начин съдът да определи мъжа ми като опасност за наследстовот на децата ми, което е трупано толкова много години.. Поради това, че от над 20 години постоянно е пиян - само вечер.. А от 4-5 години денонощно.. Моляви дайте ми някакъв съвет. Всичко което ви казах е само малка част от всичко което преживяваме.. Благодаря предварително.
godo123
Нов потребител

Мнениеот bay4o » 12 Юни 2008, 10:21

Този казус беше пуснат веднъж /не ми се търси, но знам, че го четох и помня подробностите/ и, доколкото си спомням, доста колеги отговориха.
bay4o
Потребител

Мнениеот sunrise » 12 Юни 2008, 11:10

А какво пречи да се разведете? При така описаната обстановка, няма да е трудно да се докаже вината му.
sunrise
Активен потребител

Назад към Семейни казуси