начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

имена

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имена

Мнениеот toto19722 » 24 Май 2008, 08:14

Здравейте,в акта за раждане иметото ми е Тодор Атанасов Вълков.Когато си издавах стария зелен паспорт си смених фамилията на Дичев,както е на родителите ми.От тогава всички док. са с тази фамилия ЛК.ш.к.Сега моето сем. носи тази фамилия.Отивам да си вадя нов международен паспорт и ми поискаха удостоверение за постоянен адрес.Отивам в ГРАОН,казват ми не може.трябвало да си сменя акта за раждане.
toto19722
Нов потребител

Мнениеот hasplu » 24 Май 2008, 09:57

ами срещу 5 лева за 3 минути се сменя...или обратното беше :D

ако това е въпросът...
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот kap_ka » 24 Май 2008, 11:17

Промяната на фамилията ви на Дичев не е била вписана навремето в регистрите по тази причина няма да ви издадат акт за раждане с фамилията Дичев.
Трябва да заведете дело по чл.19 от ЗГР за промяна на фамилията от Вълков на Дичев срещу общината където сте родени и срещу тая в която имате постоянен адрес. Да представите писмени доказателства - зав.копия от документи в които фигурирате с фамилията Дичев, да вземете удостоверение за идентичност на лице с различни имена от Общината и с един свидетел да докажете, че в обществото сте известен с фамилията Дичев и че семейството ви е известно с тази фамилия.
Това е, намаза малко аванта :)
kap_ka
Нов потребител

Назад към Семейни казуси