начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод

Мнениеот Contagio » 20 Мар 2008, 15:42

Здравейте, изчетох доста неща из форума, разбрах че немога да се разведа по взаимно съгласие защото имам само 1г. и половина брак. Та въпроса ми е следния: Имаме 1 дето което е на 2 годинки, при евентуален развод бащата ще я вижда в месеца незнам си колко пъти неможах да разбера от никъде, та аз много държа на тези "виждания" да присъствам, понеже бащата е доста безотговорен засъжаление съдът няма как да го разбера, а детето е силно привързано към мен защото неживеем заедно с таткото, той я вижда в седмицата по 2 пъти или когато нанего му скимне. Ох стана доста дълъг въпроса ми за което се извинявам.
Ако може ми помогнете, Благодаря!
Contagio
Нов потребител

Мнениеот barri » 20 Мар 2008, 15:54

ами съдът ще определни в решението за развод кога и по колко време бащата ще вижда детето. Доста често се посочва това да е през седмица + един месец през лятото, но всичко зависи от това за какво ще претендирате и какво ще докажете в процеса.
barri
Потребител

Мнениеот Contagio » 20 Мар 2008, 18:44

Благодаря ви за разяснението.
Contagio
Нов потребител

Назад към Семейни казуси