начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

breakorazvodni dela

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

breakorazvodni dela

Мнениеот zaklenjos » 22 Дек 2007, 09:44

kaji te mi izkam razvod.jenami si ima ve4e drugi ot 2 godini ne sme zaedno,deteto e pri neq izkam da go zema za sedmica ama ne mi go dava ,ako podam molba za razvod na koi ste dad4t deteto.i kakva e taksata za razvod.izkam deteto da jivee s mene.moje li tova da stane
zaklenjos
Нов потребител

Re

Мнениеот tino76 » 22 Дек 2007, 10:37

Просто невероятно!

Толкова несериозно ли е отношението ви към брака, че падате до положението да го обсъждате по форумите с абсолютно непознати?!?!?

Нищо чудно че жена ви е с други. :shock: :?

P.С. Обърнете се към сериозен адвокат - това са сериозни неща и пишете нa кирилица моля!
:idea:
Аватар
tino76
Потребител

Re: breakorazvodni dela

Мнениеот noncleaner » 24 Дек 2007, 15:38

zaklenjos написа:kaji te mi izkam razvod.jenami si ima ve4e drugi ot 2 godini ne sme zaedno,deteto e pri neq izkam da go zema za sedmica ama ne mi go dava ,ako podam molba za razvod na koi ste dad4t deteto.i kakva e taksata za razvod.izkam deteto da jivee s mene.moje li tova da stane

1 .izkam da go zema za sedmica ama ne mi go dava - направете посктъпки по съдебен ред за определяне режим на свиждане и престой

2 ako podam molba za razvod na koi ste dad4t deteto -трудно може да се предвиди, защото всичко е въпрос на доказателства

3.izkam deteto da jivee s mene.moje li tova da stane -по принцип е възможно
noncleaner
Нов потребител

Назад към Семейни казуси