начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

наследство по право

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наследство по право

Мнениеот blac_devil » 13 Дек 2007, 02:56

Здравейте,
Чувам коментари за наследство по право.Бихте ли ми разяснили нещо по темата.
Майка ми почина през 2003 год.Баба ми -нейнта майка почина 1 година след майка ми, като преди това преписа всички движими и недвижими имоти на леля-другата й дъщеря.Мога ли да имам претенций за дела на майка ми ,който щеше да бъде за нея, ако беше жива?Бащата на майка е починал.
Благодаря ви.
blac_devil
Нов потребител

Re: наследство по право

Мнениеот donna » 16 Дек 2007, 10:51

blac_devil написа:Здравейте,
Чувам коментари за наследство по право.Бихте ли ми разяснили нещо по темата.
Майка ми почина през 2003 год.Баба ми -нейнта майка почина 1 година след майка ми, като преди това преписа всички движими и недвижими имоти на леля-другата й дъщеря.Мога ли да имам претенций за дела на майка ми ,който щеше да бъде за нея, ако беше жива?Бащата на майка е починал.
Благодаря ви.

уточнете как са преписани вещите ...има завещание ,договор за издръжка и гледане , дарение ,продажба /предполагам фиктивна/
donna
Старши потребител

Назад към Семейни казуси