начало

Търси се граждански съдия за член на КАК Търси се граждански съдия за член на КАК

развод по чл.99, ал.3

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

развод по чл.99, ал.3

Мнениеот пепи » 17 Фев 2006, 09:39

Развеждам се по чл.99, ал.3. съпругът ми е подал исковата молба и той поема всички разходи за делото. В исковата молба е посочил, че не се третира въпроса за вината, че оставам да живея в семейното жилище и че не ми дължи издръжка (имаме пълнолетни дъщери). Имаме кола която е СИО и говорихме да ми изплати половината, но това не е споменато в исковата молба. Първото заседание на съда е скоро. Въпросът ми е как да повдигна въпроса за изплащането на колата? Колко може да продължи делото, в смисъл с колко заседания на съда?
пепи

Мнениеот Гост » 18 Фев 2006, 17:45

Както разборам сега ще имате помирително заседание /скоро/. На него не се обсъждат подобни въпроси. Имуществените си отношения ще трябва да уредите в споразумение, което да се представи в съотетния момент пред съда, сед като разодът е по реда на чл. 91ал.3 СК. Е, можете да ползвате адвокатски услуги, след като не знаете какво и кога се прави в делото за развод, а и най вече за да не останете ощетена.
Гост

Назад към Семейни казуси