Здравейте. Бих искала да попитам нещо и се надявам някой да ми помогне. Аз съм студентка от Пловдивския университет. Сега предприехме инициатива заедно с няколко колеги по създаване на университетско онлайн радио. Искаме то да се слуша от възпитаници на университета, да се правят съобщения по него и да се пуска музика. Основният проблем е в това, че незнаем как стои въпросът с авторските права на музиката. Трябва ли да се плаща нещо и въобще каква музика може да пускаме.
Благодаря на тези, които се отзоват.
- Дата и час: 28 Дек 2024, 00:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Онлайн радио
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Г-це Мавродиева, не искам да Ви чупя хатъра, но за начинанието Ви е нужно много повече от ентусиазъм. Повечето изпълнители и авторите на музиката членуват в организации за колективно управление на авторски права като ПРОФОН и МУЗИКАУТОР. Те искат да плащате за всяка излъчена песен. Може да опитате да се свържете с някои музикални компании, които не членуват във въпросните дружества и евентуално биха се съгласили да им излъчване реклама на бартер. УСПЕХ!
- betina
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Интелектуална собственост
|
|