http://www.targ.bg/interview-read/11/
Искам и аз като човечец скътал някой лев да си купя две апартаменчета, и отива у съда - викат: ... там се продава на безценица - и немало хора много щото криза имало...виждам ги аз ама с очите си
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
При единия малко парици му искат, ама един ден е разликата от втората продажба дето на другата утрин ще го продават и повече парици му искат.
Викам си аз: при първия отивам и купувам и двата - единия продажба и втория без пари ми остава.
Но, има едни дето съм ги слушаааааллллл и се чудя ами ако вземе, че:
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
1. Появят се още - то се знае всеки търси с намаление и цената се вдигне?
2. Намери се от некъде някой да обжалва нещо си? Че то никой не пише, че всичко му е изрядно по документацията?
3. На втората продажба стане, и по-евтино се продадат?
4. Ами ако второта продажба бива спряна - няма ли вероятност първи по ден да си прави квото ще и квото му е на акъла, па и взискателя може да иска нещо си и да му шушне с молбици?
и такива ми ти разни още и още...
И аз като леко стиснат си викам я дай да питам онези в агенцията дето пишат! Там ми чете таз дето може, отговаря ми де ... първия продавач втори бил възбранен..., а втория първи... а сега - в мен нещо станааа. Странно ми стана - а бре тез хора телефони немат ли, има нещо....после ще им звънна.
Стана утро - звъня аз, и единия и другия ми разправят - отиваш и оглеодаш в часовете - трябва да има човек. ами ако нема....
Викам си аз само дай да ги огледам в часовете дето ги пишат - а там само обявите на втората стоят на вратите. Първия никаде не му видях бележките на вратите. Па тъкмо да се върна - гледам скъсани и звъня си аз... звънннннн, тъй. В единия имотец една ми отваря и искам си аз да гледам ама тя ми разправя: аз съм се разбрала - споко
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
.. дато вика съседа... нема да ви кажа, култура имам.
Но има тая нещо у нейния поглед - нещо ме съмнява, викам си аз: хайде на каручката да разгледаме у селското кафене компютъра дето го турили, Разправят като питаш интернета , той питал сайта на банките дето продавали това - и те давали информация точна и ясна и че не било като кметството - дет тричетири години все едно и също стои,..." че жито реколта 2004 ще се дава на заслужили на 30,02,2005г. "....
....А онези /сайтовете де, и на двете банки/ ми ги разправят - нема такива продажби споко, продажби нема тука на тез имоти , бъркаш са нещо, а пий кафето бързо, че друг дядо чака за разговор с една баба.
Отивам си аз у моя скромен мезонет на 4 етажа с 2 асансьора
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
1. /ама главно и основно/ Немат ли тез хора информация, онази за която питат постоянно и даже интернета за два лева от агенцията дето пишат я дава, че не са виждат кой що е направил, па да се чуят, да сръбнат по една ракия и да са разберат - аз продавам , ти трайш. или ти продаваш, аз трая... и после - побни и мезето, че само с ракия не става.
2. /ама не основно/ Имали контрол върху тез работи - тия шеф ясно нямат ама контрол да има на таквиз щуротии... де един да беше и ако не стане тего да искам да отговаря... то не че ще ми отговори. ама аз да питам.
3. /не е основно със сигурност ви разправям/ А бре тез дето взискатели им викат, може и града да са - нема такива в наше село, наверно мургави събратя да са - имат ли знание що става за тез апартаменти и ако знаян.
4. / за разнообразие/ Май всичко ще си стане както мисля - продажба фиктивна, спиране на втора заради продажбата първа, пърма я обжалват - отпада нещо си и хайде да .... както кавза съдеда...
туй са пеблични продажби... а скрити някой ако знае да ми каже - немам много, ама с крпедит - рано или късно ще дават.