- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем със съсед юридическо лице
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със съсед юридическо лице
Здравейте! Първо искам да Ви похваля за страхотния сайт и да се извиня, че ще задам въпроса си тук, но не намерих друга форма за такива запитвания. Преди месец се нанесохме в квартира с договор, като имаме във блока търговски обект представляващ рекламно студио. Обекта е с отделен вход приличащ на гараж /но не било гараж, инфо от съседите/ т.е. входа на блока и на обекта са непосредствено един до друг. Фирмата упражняваща търговска дейност не е собственик на обекта, ползва го под наем. Спират служебния си автомобил непосредствено пред вратата на обекта на тротоара, като вече споменах той е залепен до входа на блока. Всички съседи са имали пререкания със управителя на фирмата, когато по някаква случайност се е наложило да спрат на въпросното място. А мен лично ме заплаши че ще ми нареже гумите ако се случи пак. страшно агресивен е и то при положение че случката е в неработен за него ден. просто беше дошъл да си вземе нещо от обекта и спирането беше по изключение не е системно явление. но въпроса ми е има ли право да спира на тротоара на общи части и в такава близост до жилищен блок. За агресията му няма да питам. Към кои институции трябва да се обръщаме в този случай, ако са нарушени правата ни. Знам че не сте длъжни да ми давате отговор и няма да се сърдя ако не го направите но все пак Ви благодаря.
- swetla7
- Нов потребител
Re: Проблем със съсед юридическо лице
Навремето по физика се учеше нещо за падане и ускорение на твърдо тяло. Аз лично бих потренирал първо със снежни топки, а след това с твърдо тяло.
- ivanov_p
- Активен потребител
Тя случката е от днес. И аз си го мислех това със саморазправата ама съм жена бременна в осмия месец, а и като го гледам агресора ще ми потроши колата която особено в този момент ми трябва.
- swetla7
- Нов потребител
swetla7 написа:Здравейте! Първо искам да Ви похваля за страхотния сайт и да се извиня, че ще задам въпроса си тук, но не намерих друга форма за такива запитвания. Преди месец се нанесохме в квартира с договор, като имаме във блока търговски обект представляващ рекламно студио. Обекта е с отделен вход приличащ на гараж /но не било гараж, инфо от съседите/ т.е. входа на блока и на обекта са непосредствено един до друг. Фирмата упражняваща търговска дейност не е собственик на обекта, ползва го под наем. Спират служебния си автомобил непосредствено пред вратата на обекта на тротоара, като вече споменах той е залепен до входа на блока. Всички съседи са имали пререкания със управителя на фирмата, когато по някаква случайност се е наложило да спрат на въпросното място. А мен лично ме заплаши че ще ми нареже гумите ако се случи пак. страшно агресивен е и то при положение че случката е в неработен за него ден. просто беше дошъл да си вземе нещо от обекта и спирането беше по изключение не е системно явление. но въпроса ми е има ли право да спира на тротоара на общи части и в такава близост до жилищен блок. За агресията му няма да питам. Към кои институции трябва да се обръщаме в този случай, ако са нарушени правата ни. Знам че не сте длъжни да ми давате отговор и няма да се сърдя ако не го направите но все пак Ви благодаря.
http://sdvr.mvr.bg/contactus.htm
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|