начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Проблем със съсед юридическо лице

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем със съсед юридическо лице

Мнениеот swetla7 » 29 Дек 2014, 18:31

Здравейте! Първо искам да Ви похваля за страхотния сайт и да се извиня, че ще задам въпроса си тук, но не намерих друга форма за такива запитвания. Преди месец се нанесохме в квартира с договор, като имаме във блока търговски обект представляващ рекламно студио. Обекта е с отделен вход приличащ на гараж /но не било гараж, инфо от съседите/ т.е. входа на блока и на обекта са непосредствено един до друг. Фирмата упражняваща търговска дейност не е собственик на обекта, ползва го под наем. Спират служебния си автомобил непосредствено пред вратата на обекта на тротоара, като вече споменах той е залепен до входа на блока. Всички съседи са имали пререкания със управителя на фирмата, когато по някаква случайност се е наложило да спрат на въпросното място. А мен лично ме заплаши че ще ми нареже гумите ако се случи пак. страшно агресивен е и то при положение че случката е в неработен за него ден. просто беше дошъл да си вземе нещо от обекта и спирането беше по изключение не е системно явление. но въпроса ми е има ли право да спира на тротоара на общи части и в такава близост до жилищен блок. За агресията му няма да питам. Към кои институции трябва да се обръщаме в този случай, ако са нарушени правата ни. Знам че не сте длъжни да ми давате отговор и няма да се сърдя ако не го направите но все пак Ви благодаря.
swetla7
Нов потребител

Re: Проблем със съсед юридическо лице

Мнениеот ivanov_p » 29 Дек 2014, 18:39

Навремето по физика се учеше нещо за падане и ускорение на твърдо тяло. Аз лично бих потренирал първо със снежни топки, а след това с твърдо тяло.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот swetla7 » 29 Дек 2014, 18:51

Тя случката е от днес. И аз си го мислех това със саморазправата ама съм жена бременна в осмия месец, а и като го гледам агресора ще ми потроши колата която особено в този момент ми трябва. :(
swetla7
Нов потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 31 Яну 2015, 15:45

swetla7 написа:Здравейте! Първо искам да Ви похваля за страхотния сайт и да се извиня, че ще задам въпроса си тук, но не намерих друга форма за такива запитвания. Преди месец се нанесохме в квартира с договор, като имаме във блока търговски обект представляващ рекламно студио. Обекта е с отделен вход приличащ на гараж /но не било гараж, инфо от съседите/ т.е. входа на блока и на обекта са непосредствено един до друг. Фирмата упражняваща търговска дейност не е собственик на обекта, ползва го под наем. Спират служебния си автомобил непосредствено пред вратата на обекта на тротоара, като вече споменах той е залепен до входа на блока. Всички съседи са имали пререкания със управителя на фирмата, когато по някаква случайност се е наложило да спрат на въпросното място. А мен лично ме заплаши че ще ми нареже гумите ако се случи пак. страшно агресивен е и то при положение че случката е в неработен за него ден. просто беше дошъл да си вземе нещо от обекта и спирането беше по изключение не е системно явление. но въпроса ми е има ли право да спира на тротоара на общи части и в такава близост до жилищен блок. За агресията му няма да питам. Към кои институции трябва да се обръщаме в този случай, ако са нарушени правата ни. Знам че не сте длъжни да ми давате отговор и няма да се сърдя ако не го направите но все пак Ви благодаря.

:idea: :arrow: http://sdvr.mvr.bg/contactus.htm
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Етажна собственост