начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

договор за покупка-продажба на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: договор за покупка-продажба на имот

Мнениеот protekta » 18 Фев 2005, 15:04

Същото важи и за всички останали раздели в общия форум.
protekta
Потребител

Мнениеот askat » 18 Фев 2005, 15:22

Уважаема Г-ЖО(Г-ЦЕ)
За Ваше сведение аз сам много преди Вас относно компютърните умения.Защо?
Защото от 5 (пет) години работя като оператор в компютърна зала и всички форуми са ми познати и наясно кои за какво е,не си мисли, че ти като не разбираш компютрите това зависи за всички.
Та ти още малко ще кажеш, че и LEX.BG е за социално слаби юристи които не могат за си позволят за закупят правната програмна на цената от 300 лв.и затова от тук могат да си теглят законите.(смешно е това твое изказване)
askat

Мнениеот protekta » 18 Фев 2005, 16:10

Не виждам как може да бъде смешно изказване, КОЕТО НЕ СЪМ НАПРАВИЛА.
Ако имате още време за губене, продължавайте по темата. Аз нямам !
protekta
Потребител

Мнениеот 4545 » 18 Фев 2005, 17:57

Господине, не търсите споделен опит, а търсите начин за спестяване на средства. Прави са колегите, подходът Ви е грешен.
4545

Предишна

Назад към Покупко-продажба