начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

za "Elana"AD -investitzionen posrednik

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

za "Elana"AD -investitzionen posrednik

Мнениеот investitor4e » 02 Фев 2005, 18:38

zdraveite
Intereusva me nqkoi znae li kak deistvat investitzionnite posrednitzi / kakva e uredbata po TZ, i GPK , a i po- to4no firmata v koqto az sum re6il da investiram -Elana AD. Vsqkakva informatzia ste mi bude polezna.
Blagodarq predvaritelno i izkazvam pozdravleniq na vsi4ki po aktivni u4astnitzi vuv foruma .
Investitor4e
investitor4e

Re: za "Elana"AD -investitzionen posrednik

Мнениеот ан » 02 Фев 2005, 18:47

Уредбата касаеща дейността на инвестиционните посредници е в Закона за публично предлагане на ценни книжа и в подзаконовите актове по прилагането му. Информация за всеки инвестиционен посредник можете да намерите в сайта на Комисията за финансов надзор, ЕРиК /електронен регистър и картотека/, инвестиционни посредници.
ан

Мнениеот Sanni » 08 Фев 2005, 16:53

An ti e otgovorila dosta iz4erpatelno,imai v predvid,4e mojesh da polu4ish info i ot Elana AD!
Sanni

Мнениеот Gadnqra » 08 Фев 2005, 17:26

Абе шом имаш пари да инвестираш защо не си платиш една правна консултация!
Gadnqra

Мнениеот b » 08 Фев 2005, 18:09

Добър избор! Аз самият съм инвестирал в няколко фонда, управлявани от ЕЛАНА. Доларови и евро - доходност за м.01 - 9-10%.
b

Мнениеот пепи - Шумен » 08 Фев 2005, 19:30

Обади се на тел. 054 800 535 от 09 до 18 часа търси Сузана Недева - Управител
на Елана - клон Шумен
пепи - Шумен

Мнениеот Dukov » 09 Фев 2005, 18:52

Kakvo tochno te interesuva? Konkretizirai vaprosa.
Pravna Uredba :
1.zakon za publichno predlagane na tsenni kniza
2. TZ,
3.ZCD
3.ZZD,
4. niakoi zakoni s publichno praven harakter koito shte sa ti izlichni, kato ZKFN, ZMIP, VZ i dr.
5.Podzakonovi normativni aktove na izbroenite po-gore - pochti ne ti triabvat.
6.Pravilnikat na BFB-zadylzitelno go izcheti, prilozenia po pravilnika - zadylzitelni
Kak si reshil da targuvash? Ako imash pone malak opit v borsovata targovia, si nameri investitsionen posrednik s nisak komision, no "ELANA" NE E OT TEZI. Mozesh i prez interenet, chrez posrednik otnovo- nameri si dobar internet dostavchik. Ako se spraviash dobre 150% godishna kapitalizatsia shte ti se struva normalna, kato imash vpredvid, che v poslednite 6 mesetsa moiat portfeil mi napravi 370%. Kupuvai podtseneni druzestva, tarsi raketi, ima oshte niakoi holdingi koito mogat da te izstreliat v kosmosa. Aka imash nad 50 000 lw. slozi v portfeila i niakoi ot golemite v SOFIX ima goliam potentsial v tiah, za sumi nad 50 000 komisiona e na dogowariane. Edno ot druzestvata skoro shte se listva i na Londonskata fondova borsa. Dori i pri tezi niva da se vkliuchish, mozesh da pravish dobri pechalbi. Kazanoto po-gore se otnasia za kapitalovi pazari ako iskash s tova da se zanimavash.
Ima investitsionni posrednitsi s koito mozesh da investirash na ruskia i rumanskia kapitalov pazar - Karoll. EUROBANK e mnogo dobar investichionen posrednik, - sofia, bulevard cherni vrah, ako niamash opit ima optsii za razlichni portfeili s razlichna dohodnost. EWROFINANS i t.n.
Ako si reshil da se vkliuchish sega - shte triabva dosta da prochetesh, ne samo pravna no i borsowa literatura, sashto ima goliama doza psihopovedenie kakto i niakoi nomera, koito shte triabva sam da nauchish. Inak sreshto vaznagrazdenie davam konsulti - a te sa mnogo skapi. RISK ima navsiakade, osobeno v kapitalovite pazari.
Mozesh da targuvash i na valutni pazari - ako niamash dostatachno resurs za fondowata borsa.
Az se zanimawam ot 4 godini s obligatsii i ot 1.5g. aktivno s aktsii, no nikoga ne sam ostavial parite si da se upravliavat ot drug. Taka che pomisli i deistvai.
Vlez na saita na http://www.bse-sofia.bg - mnogo vazna info
Ako si novak i iskash niakoi savat vlez investora, i toi skoro se listna na BFB - mnogo uspeshno, ne bez saport estestveno.
http://www.investor.bg/
spisak s interesni linkove ne samo na vsichki investitsionni posrednitsi, listvani druzestva, direktori za vrazki s investitorite, institutsii i t.n. mozesh da namerish na: http://invest.start.bg/
Aide stiga sam pisal, che kolegite tuka shte im stane dosadno.
Uspeh i dobre doshal v otbora na spekulantite.
Dukov

Мнениеот investitor4e » 10 Фев 2005, 19:47

blagodarq na vsi4ki za iz4erpatelnite otgovori. Prez vremeto ot koeto napish vaprosa si v foruma do sega se zapoznah s dosta informatziq po vaprosa.Blagodarq na vsi4ki koito sa mi otgovorili i po spetziqlno na g-n Dukov.Uspeh v na4inaniqta.
investitor4e

Назад към Търговско право