начало

До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд  До две седмици ще са ясни кандидатите за Конституционния съд 

prodajba na predpriatie ili prehvarliane na dialove

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

prodajba na predpriatie ili prehvarliane na dialove

Мнениеот grajdanin » 19 Яну 2005, 13:16

Zdraveite na vsi4ki, az sam ot Bourgas, imam registrirano EOOD na koeto az sam sobstvenik i upravitel no realno az ne rabotia s firmata, dopusnah gre6kata drugi hora da rabotiat s neia i se vkarah v belia. Sega edinia ot tei drugite e saglasen da mu prehvarlia firmata. Moje li da mi otgovorite kato tsialo tova prakti4eski vazmojno li e i o6te razbrah 4e ima dva varianta - da se prehvarli tsialoto predpriatie ili da se prehvarliat 100% dialovete - koe e po dobre i koe e vazmojno pri polojenie 4e 4oveka koito 6te go kupi e fizi4esko litse?
grajdanin

Re: prodajba na predpriatie ili prehvarliane na dialove

Мнениеот my friend » 19 Яну 2005, 13:20

прехвърляй дяловете, това е най лесният и евтин начин да се оттървеш от дружеството:))
my friend

Мнениеот яна » 19 Яну 2005, 17:11

така или иначе има различна практика - зависи на какъв състав ще попаднеш. Може да го оформиш като прехвърляне на дялове и пак да ти искат такса за прехвърляне на предприятие
яна

Мнениеот адвокат » 19 Яну 2005, 17:34

Най-добрия и бърз и евтин вариант - продажба на дялове.
Само внимавайте кой ще подготви документите и колко ще Ви поиска затова
адвокат

Мнениеот grajdanin » 22 Яну 2005, 10:32

Blagodaria vi mnogo, jelaia na vsi4ki vi uspehi!
grajdanin

Мнениеот gega » 22 Яну 2005, 17:25

Браво, май френд, страхотна си! Истински юрист и при това, май се познаваме!:)))
gega

Назад към Търговско право