начало

Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си

Как да проверя дадена фирма съществува ли?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да проверя дадена фирма съществува ли?

Мнениеот darinam » 29 Май 2010, 20:08

През декември 2007 бях принудена да се впиша във нова фирма, която само след 2 месеца, в началото на февруари ме изгони, по-точно управителят реши ,че не ме иска вече, нали получи връзките, които му бяха необходими за работата. Оказа се фирма, свързана с хора, които аз не познавах и ,което е по-лошо, хора на силови групировки. Все още не мога да разбера дали тази фирма съществува и водят ли ми дял и какъв. Не искам след време да се окаже, че дължа пари за нещо, което не ме касае.Какво да направя?
darinam
Нов потребител

Re: Как да проверя дадена фирма съществува ли?

Мнениеот TheOldMan » 30 Май 2010, 00:08

http://www.brra.bg/ - тук може да направите справка за юридическото лице и да видите всички документи за него.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Търговско право