начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Процед. след съдебно решение за незаконосъобразно съкращение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Процед. след съдебно решение за незаконосъобразно съкращение

Мнениеот paulbgeu » 04 Апр 2008, 12:01

Здравейте:) Бях съкратен от работа във "ВМЗ" гр. Сопот на 08.09.2004.
Заведох дело за незаконосъобразно съкращение, което съответно и
спечелих окончателно през 2008г. Междувременно започнах работа в
Елнита ООД гр. София на 07.01.2008г. Така че, бях на борсата 2 месеца
и няколко дни. След връчването на съдебното решение отидох във
"ВМЗ" за да ми бъдат отразени тези 2 месеца като трудов стаж в трудовата ми книжка и се почна едно размотаване...В заключение ми беше заявено от юристконсула на завода, че не са получили съдебното
решение и трябва аз да го предоставя..по точно да предоставя решенията на Районния съд, на Областния касационен и на Върховния
съд на Република България. Освен това трябвало и да напиша молба до изпълнителния директор на предприятието за не знам какво си и т.н.
Какво да правя не знам, но ми се струва доста унизителна ситуация. Да
се молиш, когато си в правото си...Може ли да ми каже някой, как да процедирам? Благодаря предварително:)
paulbgeu
Нов потребител

Re: Процед. след съдебно решение за незаконосъобразно съкращ

Мнениеот adwokata » 05 Апр 2008, 20:34

работата е доста по дебела защото ти дължът и някои неща най вероятно[quote="paulbgeu"]Здравейте:) Бях съкратен от работа във "ВМЗ" гр. Сопот на 08.09.2004.
Заведох дело за незаконосъобразно съкращение, което съответно и
спечелих окончателно през 2008г. Междувременно започнах работа в
Елнита ООД гр. София на 07.01.2008г. Така че, бях на борсата 2 месеца
и няколко дни. След връчването на съдебното решение отидох във
"ВМЗ" за да ми бъдат отразени тези 2 месеца като трудов стаж в трудовата ми книжка и се почна едно размотаване...В заключение ми беше заявено от юристконсула на завода, че не са получили съдебното
решение и трябва аз да го предоставя..по точно да предоставя решенията на Районния съд, на Областния касационен и на Върховния
съд на Република България. Освен това трябвало и да напиша молба до изпълнителния директор на предприятието за не знам какво си и т.н.
Какво да правя не знам, но ми се струва доста унизителна ситуация. Да
се молиш, когато си в правото си...Може ли да ми каже някой, как да процедирам? Благодаря предварително:)[/quote]
adwokata
Нов потребител

Мнениеот tati_go » 05 Апр 2008, 22:30

Само една молба за вписването + копие от последното съдебно решение, ако е влязло в сила.
Ако няма реакция - инспекцията по труда (сезирана писмено) с копия от молбата (с входящия номер0 и решението.
Аватар
tati_go
Потребител

Назад към Трудово право