начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

инструктаж за безопасни условия на труд

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

инструктаж за безопасни условия на труд

Мнениеот fester1 » 04 Яну 2008, 17:25

Някой дали може да ме осветли по отношение на примерния текст на инструктажа за безопасни условия на труд в юридическо лице с нестопанска цел. Сещам се за определени неща, но все пак ми се ще да е по-пълен текста. :oops:
Не че някой от служителите ще го чете, но никога не е излишно да го има... :)
fester1
Потребител

Мнениеот RumenL » 05 Яну 2008, 09:32

Инструктажа е регламентиран в Наредба 3/14.05.1996 за инструктажа на работниците и служителите по безопасност, хигиена на труда и противопожарна охрана - няма типови инструктажи - провежда се с оглед спецификата на дейността на юридическото лице
RumenL
Младши потребител

Мнениеот fester1 » 07 Яну 2008, 15:40

Именно затова споменах типа юридическо лице. Но няма значение, открих нещо по темата и вече имам нещо предвид... :wink:
fester1
Потребител

Назад към Трудово право