начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

trudov dogovor

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

trudov dogovor

Мнениеот dida33 » 31 Окт 2007, 08:47

Zdraveite!
Iskam da vi popitam ima li stoinost trudoviqt dogovor v sada?
dida33
Младши потребител

Мнениеот Julyan » 31 Окт 2007, 11:37

Въобще не е ясно какво питаш.
Julyan
Потребител

Мнениеот dida33 » 31 Окт 2007, 12:30

[quote="Julyan"]Въобще не е ясно какво питаш.[
V dogovora mi s firmata v koqto raboteh e zapisano to4no i qsno kakvo se saglasqvam da izpalnqvam.Edin den mi predostavqt zapoved s koqto iskat da me zadaljat da zapo4na rabota za edin den na druga dlajnost.Az otkazah zapovedta, ne se pod4enih i bqh uvolnen disciplinarno .
Vaprosat mi e moga li da Izpolzzvam dogovora v sada?
dida33
Младши потребител

Мнениеот Julyan » 31 Окт 2007, 12:43

Не само договора, ако оспорваш дисциплинарното си уволнение /да не си изпуснеш срока и си наеми адвокат/ си изискваш цялото трудово досие, което следва да се съхранява при работодателя и в което следва да имаш и длъжностна /трудова/ характеристика с твой подпис, в която да са описани точно и ясно задълженията ти за дадената длъжност.
Julyan
Потребител

Мнениеот dida33 » 31 Окт 2007, 14:29

Julyan написа:Не само договора, ако оспорваш дисциплинарното си уволнение /да не си изпуснеш срока и си наеми адвокат/ си изискваш цялото трудово досие, което следва да се съхранява при работодателя и в което следва да имаш и длъжностна /трудова/ характеристика с твой подпис, в която да са описани точно и ясно задълженията ти за дадената длъжност.
Az sam osporil uvolnenieto .
Tam neznam dali 6te imam 6ans,za6toto zakona pozvolqva rabotodatelq pri neobhodimos da prehvarlq rabotnik ot edna dalajost na druga.I rabotnikat e dlajen da izpalnqva.Za tova pitam, moga li da si zaveda drugo delo ,koeto da e za nespazen dogovor.Ot koeto sa mi naneseni dosta golemi 6teti.
dida33
Младши потребител

Назад към Трудово право